mám problém, mám doma seriál o 23 dílech, chci si ho vypálit ale na dvd se nevleze, prý existuje program který ty soubory nějak zmenší a tak se všech 23 dílů vleze na 1 normal. dvd 4.7 GB. Zkoušel jsem snad všechno : NERO, Shrink, SUPER, a různé jiné ale nic nepomohlo. poradíte mi prosím? Díky T.
/odstraněno duplicitní téma. memphisto
jak to vypálit?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jak to vypálit?
Při střízlivém odhadu bude mít 23 dílů seriálu minimálně 10 hodin (pokud to není Večerníček). Když to budeš chtít nacpat na jedno DVD 4,7 GB, vychází ti datový tok přibližně necelých 150 kB/sekundu, což je datový tok k nekoukání při použití jakéhokoliv kompresního algoritmu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
no, tak jak by jsi to udělal ty, kdyby jsi chtěl mít prostě 1 sérii na 1 dvd? jde to nějak udělat? 1 díl ma 400MB.
Vím, že kámoš mi půjčoval dvd se South Parkem a bylo to normální DVD 4.7 GB, měl tam 3 série po 20 dílech z toho 1 díl ma 25 min. jak to udělal? není k zastižení, proto se ptám vás...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš možnosti:
- buď díly zabalit (pak přehráva po rozbalení)
- nebo každý díl upravit do menšího formátu (ubrat bitráž, rozlišení, kvalitu, ...)
- nebo vypálit na DL (DualLayer - dvouvrstvé) DVD či na BlueRay nebo HD DVD (pokud na to máš mechaniku)
- buď díly zabalit (pak přehráva po rozbalení)
- nebo každý díl upravit do menšího formátu (ubrat bitráž, rozlišení, kvalitu, ...)
- nebo vypálit na DL (DualLayer - dvouvrstvé) DVD či na BlueRay nebo HD DVD (pokud na to máš mechaniku)
díky za radu, ale já nevím v jakém programu bych to mel zmensovat a upravovat např. tu kvalitu...poradiš pls?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To se dá upravit v jakémkoliv programu na převádění mezi formáty. Já mám například rád http://www.mediacoder.sourceforge.net/ (Je trošku složitější pro ty, co nevědí o co jde.), ale určitě se ti ozve ještě někdo s jiným návrhem.
Dobrá kvalita při dílu co má 45 minut = DVD s 12 díly (DVD5) = 350 MB na díl. Kolik zabírají všechny díly a kolikaminutové jsou?
díly zabírají 9,18GB, 1 díl má cca 400MB. + 1 díl cca 45 min.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Možná říkám hloupost, ale pokud chceš ty díly v dobré koukatelné kvalitě, nezbude ti nic jiného než to hodit na 2DVD (popr. 2vsrstve)
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
9,18 GB se na DL DVD nevejde
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Rozhodně už to nekonvertovat, každá konverze zhorší kvalitu. Přestat snít o jednom médiu a koupit jich tolik, kolik je potřeba ... Blu-Ray se ještě nevyplatí (25-50 GB na médium), HVD už vůbec ne (250 GB - 1 TB na médium, s rychlostí větší než harddisk).