neznáte dobré el.kytarové VSTi ?

...

Moderátor: Mods_senior

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

neznáte dobré el.kytarové VSTi ?

Příspěvekod CrazyManer » 24 srp 2009 18:46

hledám dobrou elektrickou kytaru jako VSTi, pomuze mi nekdo?
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats

Reklama
Paulí
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: neznáte dobré el.kytarové VSTi ?

Příspěvekod Paulí » 24 srp 2009 19:40

Můžeš zkusit program MAGIX Music Maker na editaci a vytváření hudby. Elektrická kytara tam je v balíčkách syntetizéru.
http://www.magix.com/us/music-maker/

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 24 srp 2009 19:43

Guitar Pro 5 není špatnej...stejnak nejlepší je papír ,tužka ,kytara....

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 24 srp 2009 23:19

magix music maker si pamatuju ještě z dob kdy byl na stejný úrovni jako ejay, je na tom už líp paulí?

a ten guitar pro 5 je nějakej program na záznam a přehrávání not ne? já noty vůbec neumim, já chtěl elektrickou kytaru jako virtuální instrument (VSTi)

jinak moc díky :)
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 24 srp 2009 23:43

U toho guitar pro nejde jen o noty...ale i o akordy...každopádně je to asi jedno...protože nejspíš chceš něco čistě pro kytaru....

Paulí
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Paulí » 25 srp 2009 10:19

Ejay je pouze nástroj, který hudbu vytváří pomocí již vytvořených palet souborů. Sice se v něm taky dají vytvořit vlasní nápady pomocí syntetizéru, ale nestojí to za to. Ale přesto tento program někdy najde užití. Jinak pomocí MAGIXu vytvoříš profesioálně jakoukoliv hudbu, která ti příjde pod prsty a pro amatéry ty palety souborů taky obsahuje. No co by jsme čekali od programu za 100$.

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 25 srp 2009 15:29

alenka - já neumim ani akordy, já hledám VSTi ... jak bych to popsal ... digitální elektrická kytara na kterou se hraje přes počítač
paulí - magix je právě ten typ programu co ejay, a právě že i magix tam má ty syntetizéry jen aby se neřeklo že sis koupil za sto babek program co nic neumí :) patří ke spodině hudebních nástrojů, a ta kytara co tam je v základní výbavě asi nebude DOBRÁ :) (podle toho co jsem si našel na youtube) , já nějaký kytarový vsti mám ale právě že hledám nějaký DOBRÝ :-D

Paulí
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Paulí » 25 srp 2009 15:35

Základní výbava ? Když ten progrma stáhneš, je jasný, že tam nic moc nebude. K tomu si musíš ještě dostáhnout packy, které jsou zdarma a pokud máš verzi reglou (ne jen trial) tak toho máš ještě víc. A další a další nástroje se dají dokoupit. Já teda mám úplně všechno co kde kdy k tomu programu bylo a nemůžu si to vynachválit.

Ale co nemáš zájem, tak nic. Třeba se ještě někdo ozve s jiným programem.

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 25 srp 2009 15:57

Vidíš já mám Cubase a Fruity Loops verzi cracklou (ne jen trial), tisíce samplů bicích a perkusí (zcela zdarma), k tomu nepřeberné množství VSTi (opět zdarma a cracklé, ne jen trial) a taky se nemůžu vynachválit, ale právě že mám ve sbírce jen 3 eletrický kytary a přesto žádná nezní příliš realisticky, tak proto tady hledám DOBRÉ el. kytarové VSTi ... tak mi prosím netlač magix, ani to že sis ho koupil i s celou palmexman action sadou, zeptej se koho chceš ale v magixu hudbu vážně nikdo nedělá, hlavní důvod bude ten že primární zaměření tohohle programu je konkurence pro ejay (možná když si to vygooglíš tak třeba ejay taky stojí 100$, cena nikdy neručí za kvalitu) ;)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”