Call od Duty 4 a 5
Re: Call od Duty 4 a 5
Tak jsem nainstaloval patche, taky celou hru přeinstaloval a nic. Na jiným PC u kámoše to ale jde. Co to znamená?
To znamená, že originální hry se nepůjčujou, teď už se nedivim...
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jako myslíš, že přenosem originální hry na jiné pc se singel zablokoval, či jak to myslíš? já mám právě taky s tímto problém - mám to nainstalované doma 2x totiž..:)
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Singleplayer se tímto způsobem nezablokuje.
Zkusil bych jinou mechaniku.
Zkusil bych jinou mechaniku.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Tommy4 píše:To znamená, že originální hry se nepůjčujou, teď už se nedivim...
proc ne ? kdyz uz si tu hru koupim tak si ni muzu delat co chci nekomu ji pucit / dat.. je to moje vec... nebo ne ? chapu napr. omezeni v MP (pouzitelnost cd-key...) ale nadruhou stranu na SP to nema vliv...
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Všemocný Google.Našel sem to za 1-2 minuty.Co jsem zadal:nejde call of duty singlplayer
Zkus to samé z tou 5kou.
ŘEŠENÍ PROBLÉMU SE SPUŠTĚNÍM
Takže, pokud vám to píše výše uvedenou hlášku, nebo například změníte nastavení hry, ona se vypne a nechce naskočit, apod. proveďte tuto změnu:
Ve složce se hrou si najděte složku "miles" a v ní soubor "mssmp3.asi". V něm přejmenujte příponu ".asi" na ".bak", takže to bude vypadat takhle "mssmp3.bak".
Tohle by mělo vyřešit všechny vaše problémy.
Zkus to samé z tou 5kou.
ŘEŠENÍ PROBLÉMU SE SPUŠTĚNÍM
Takže, pokud vám to píše výše uvedenou hlášku, nebo například změníte nastavení hry, ona se vypne a nechce naskočit, apod. proveďte tuto změnu:
Ve složce se hrou si najděte složku "miles" a v ní soubor "mssmp3.asi". V něm přejmenujte příponu ".asi" na ".bak", takže to bude vypadat takhle "mssmp3.bak".
Tohle by mělo vyřešit všechny vaše problémy.
Tak kdo ví? Radši si přečtěte podmínky vaší smlouvy, některé hry se dokonce nainstalují (postupně, ne najednou) 3x a pak šmytec 

peta501 píše:Tommy4 píše:To znamená, že originální hry se nepůjčujou, teď už se nedivim...
proc ne ? kdyz uz si tu hru koupim tak si ni muzu delat co chci nekomu ji pucit / dat.. je to moje vec... nebo ne ? chapu napr. omezeni v MP (pouzitelnost cd-key...) ale nadruhou stranu na SP to nema vliv...
To sice jo, SP půjde, ale já si myslím, že je škoda kupovat hru a pak ji někomu půjčit, nepůjde mu pak MP, pokud použije ten klíč, co je na DVD.
Hru bych zkusil reklamovat, když nepomůžou předcházející rady.
to asi jo ale stejne tenkrat sem si koupil UT 2004 (origo...) abysme to hrali ve tride... pak sem to jednomu pujcil a on si pujcil CD-key.. (sem mu to i dovolil sem mu veril :) ) a bez problemu na jednom klici sme vyseli 2 i ve stejny hre :)
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Tak to s CoD už by asi tak nešlo udělat, čert ví. 

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X: Pokud vím, tak to Atari udělalo jen u jedné hry a tou je poslední The Chronicles of Riddick. Jenže to zvedlo takovou vlnu nesouhlasu, že od toho nejspíš v dalších titulech upustí.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 80531
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
15 čer 2025 04:53