Ahoj, mám již delší dobu tento plugin do FF. Chtěl bych v něm smazat jeden "rámeček", abych zrychlil svoje pracování. Chci jej jen vynechat, to za ním nechat! :)
Kdo mi poradí? :)
Více v příloze:
BBcode plugin
BBcode plugin
"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."
Re: BBcode plugin
MenuManipulator přesun, editaci, skrývání, vytváření menu a jeho položek, oddělovačů viewtopic.php?f=3&t=38558&start=161
Menu Editor Umožní vám uspořádat si podle svých představ menu viewtopic.php?f=3&t=38558&start=163
P.S.: Text Formating Toolbar lišta pro formátování textu v: BBcode, HTML nebo Wiki code https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4763
Menu Editor Umožní vám uspořádat si podle svých představ menu viewtopic.php?f=3&t=38558&start=163
P.S.: Text Formating Toolbar lišta pro formátování textu v: BBcode, HTML nebo Wiki code https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4763
Mam MenuManipulator. Něco upravím, uložím, pro jistotu restartuji FF a žádná změna... 

"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."
Jakým způsobem to upravuješ? Přetáhnutím, skrýváním, .. ?
Pravým tlačítkem -> Reset -> Item :)
Zkus to ještě jinými způsoby: přetahováním, skrytím, ... je také možné, že si to doplněk hlídá.
Já především nevím jak a co smazat. V tom, co jsem našel se sice krapet orientuji, ale nemohu přijít na to, co přesněji smazat...
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”