Příspěvekod prazlu00 » 30 srp 2009 20:40
Ať se neurazíš, starouši, ale myslím, že mluvím za všechny mé vrstevníky krome jednoho, který FB nemá, že je to velice užitečné. Já např jsem přes nej ve spojeni s mýmy kamarády v Ukrajine, Rusku, Slovinsku, Mexiku a i v jiných zemích, jako je Chorvatsko atd. a myslím si, že v dnešní době už pevne linky nejsou IN, takže prisla na radu nova technologie-PC a od neho jsou ruzne odvetvi. Jednim z nich je internet - je jasne, ze na kazde internetove strance je riziko chytnuti viru, ale pokud mas PC poradne zabezpeceny, jako ze mí vrstevníci urcite ano (ted nemluvím o vás o aspon 60 let starsích cvocích, co si myslí, jak jsou důležití). Nedávno jsem dokonce cetla, ze 1/1000 stranek je nakazena, ale prece kvuli tomu neprestanu chodit na internet ne?
Zbytek příspěvku tvořily zbytečné osobní urážky, za které bys mohla dostat žlutou kartu. Trochu se kroť.
// Buď té lásky a 1) používej interpunkci a čleň delší texty do vět; asi tak, jak jsem ti to opravil.
2) když už barvičky, tak čitelné. Tu téměř neviditelnou bleděmodrou jsem ti musel zrušit.
// Myloš