Už několik hodin mi nejede facebook (náhle, předtím jel).
FF mi píše, že bylo spojení přerušeno. Přes anonymizér jsem najel na úvodní stránku. Na druhém PC taky FB nejede. Do nastavení routeru se nedostanu, protože IP napsaná v manuálu vypíše Stránku nelze zobrazit ...
Můžete mi prosím někdo poradit, co s tím mám dělat?
Spojení přerušeno - Facebook.com
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spojení přerušeno - Facebook.com
Kamarádce taky nejel....zřejmě měl facebook problémy....teď už ti jde?
Nene, nejede. Kdysi mi to taky nejelo, ale to nejelo ani ICQ a nejelo to více lidem. Teď to ale všem jede ...
Jinak toolbar lišta mi funguje ...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se pingnout na 69.63.178.11 ... /kdybys nevěděl,tak dáš start,spustit,napíšeš cmd a pak do okýnka ping 69.63.178.11 ... a napiš jestli jsou pakety ztracené....
Pokud pingnu www.facebook.com , jsou všechny pakety ztracené.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Lépe bych to asi neřekl :
Pokud se na nějaký server nemůžeš dostat kterýmkoliv z prohlížečů (IE, FF, Opera, Chrome a pod.), tak je chyba buď někde u tebe v PC (firewall, antivir, blokovací software, soubor hosts, špatné nastavení Možnosti internetu - zóny internetu v Ovládacích panelech). Ale může to být třeba "politika" nebo špatné nastavení u providera. Případně ban (zákaz vstupu) na určitý server. Těch možností můžou být hromady - v každém případě vyzkoušej nejprve nouzový režim (safe mode), případně nový profil - viz Často kladené otázky.
Zdroj
Každopádně u tebe bych to viděl buď na ban nebo FW.
Pokud se na nějaký server nemůžeš dostat kterýmkoliv z prohlížečů (IE, FF, Opera, Chrome a pod.), tak je chyba buď někde u tebe v PC (firewall, antivir, blokovací software, soubor hosts, špatné nastavení Možnosti internetu - zóny internetu v Ovládacích panelech). Ale může to být třeba "politika" nebo špatné nastavení u providera. Případně ban (zákaz vstupu) na určitý server. Těch možností můžou být hromady - v každém případě vyzkoušej nejprve nouzový režim (safe mode), případně nový profil - viz Často kladené otázky.
Zdroj
Každopádně u tebe bych to viděl buď na ban nebo FW.
Psal jsem (tuším), že i na druhém PC to nejede. A nemůžu se dostat ani do nastavení routeru přes IP, která je v manuálu ... píše to Not found.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Aha...takže,pokud se toto stalo z nenadání,zkusil bych vložit log z Hijakthis do stejnojmenné sekce...poněvadž symptomy,které vykazuje tvé PC mi nejsou známé....což neznamená,že tvůj problém nevyřeší nějaký odborník na slovo vzatý.../když teď přemýšlím...nekonala se nějaká změna v nastavení routeru? .... nebo nepředcházelo bezprostředně něco tvému problému? Zkus restartnout router.... třeba se to vyřeší....
Log je v pořádku.
Ad. router: viewtopic.php?f=7&t=44248&start=24
Jenže s tím původním jsem nic nedělal - max. vypojování/zapojování LAN káblů. A navíc přímo v té době, kdy se to podělalo, jsem nepracoval ani s tím Asusem.
Neztratím tím restartem všechny nastavení routeru?
1.) do nastavení se nemůžu dostat
2.) musel bych pak otravovat poskytovatele, aby mi přijel zadat heslo k připojení
Ad. router: viewtopic.php?f=7&t=44248&start=24
Jenže s tím původním jsem nic nedělal - max. vypojování/zapojování LAN káblů. A navíc přímo v té době, kdy se to podělalo, jsem nepracoval ani s tím Asusem.
Neztratím tím restartem všechny nastavení routeru?
1.) do nastavení se nemůžu dostat
2.) musel bych pak otravovat poskytovatele, aby mi přijel zadat heslo k připojení
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4301
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4614
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6247
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”