zdarec mám pc - vista a ntb - xp pripojene pres kabel(ne krizeny), vsechno nastavim podle navodu, ale nic. Nemohu se dostat na druhe pc. Zkousel jsem ping pc a zadna odezva . Nevite jak to zprovoznit?
Tak dej kříženej kabel, jinak ti pc-pc nepude, jen pc-router nebo router-router myslim
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali je možné videt při sdílení polohy na Google mapách, kolikrát se člověk na mě (mou polohu) podíval? Dotyčná osoba tvrdí, že to tak má, že mu to kamarád zapnul. Já si myslim, že je to blbost. Děkuji za odpověd
Poslední příspěvek
Ano myslíš si to správně. Google tyto informace nepřenáší. Spíše bych zvážil kdo může mou polohu vidět. Typicky blízká rodina a BFF
Dobrý den, jsem student na střední škole a aktuálně máme vyučování online, přesněji na Meet Google. Hodiny normálně fungují, ale jakmile chci sdílet obrazovku učiteli, sdílení se zapne a hned se zase vypne. Zkoušel jsem stáhnout starší ovladače,...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku na stejnojmenném serveru.