Nejlepší antivir Vyřešeno
- MaxDamageCZ
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejlepší antivir
Ahoj, mám takový dotaz. Používám antivirus F-secure a nevím, jestli je to úplně správná volba. Četl jsem různé testy antivirů na netu a vůbec se v tom nemůžu vyznat. Každý píše, že je lepší něco jiného. Někdo NOD 32, někdo avast, někdo F-secure, někdo Kaspersky atd. atd. Chápu, že je asi ve všem nějaká výhoda i nevýhoda. Nějaké jsou takové, jiné makové, stejně ani jeden nezachytí úplně 100% virů. No ale mě licence na F-secure zanedlouho končí a já bych možná i vyzkoušel něco jiného. Takže ať to zkrátíme, můj dotaz zní: Co byste mi asi tak doporučili? Pokud nějaký placený, tak bych se ještě chtěl zeptat: Je zkušební, "Trial" verze stejně účinná jako originál? Vím, že trial je jen na chvíli, třeba na měsíc, ale taky by mě zajímalo, jestli není třeba méně účinný. Jestli je stejný, pak by se dalo dělat, že bych pořád dokola stahoval tu trial verzi a přeinstalovával ji za tu starší. Na F-securu mě dost štve jeho rychlost skenování. Skenuje mi PC asi už 7 hodin
tak to je asi všechno, dík předem za každou radu. čus

AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz Ram 4 GB, Win 7 64 bit, Grafika ATI Radeon HD 4600 series 1GB, HDD 600GB
Iphone 3g 16gb černý
Iphone 3g 16gb černý
Re: Nejlepší antivir
Takto se dá používat trial verze antiviru NOD 32. jinak na otázku jaký antivir je nejlepší bych tě odkázal na gůgla, každý antivir má svoje. Mezi špičku neplacených patří avast, avira. Jinak mei ty placené bych dal do TOP NODa. jinak i zde na pc-helpu už bylo takovýchto témat nespočet, takže stačí si jen projít témata.
viz.:http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=47&t=44045

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Pohlaví:
Obecne:
1. testovani 7 hodin je neprijatelne, takze se jedna o neco ''ponekud zvlastniho''. Standartne by test mel jit cca. hodinu (podle objemu dat), ale hodina je obecne receno ''tak akorat''.
2. obecne trial-verze je stejne ucinna jako placenna, ale je to hypoteticke, je a neni. Pri obecnem vyjadreni je to mozne rici (ale soucasne neni, protoze je zde napriklad ono prodlouzeni free licence za pomoci ''fix-it'', coz je sice ilegalni, je to stejne jako crack, ale vyrobce si je toho vedom a tak free-trial-verze byvaji mirne odlizne od plnohodnotne-placene verze prave z duvodu, ze trial je mozne ''prodlouzit'' v dobe platosti, a tak neni ucelem, aby free-trial mel stejne parametry jak placene verze - ale obecne je mozne rici, ze trial ti poskytne plnohodnotnou ochranu a plnohodnotne poznani funkcnnosti programu/antiviru).
3. nekdo zminuje spicku free-antiviru: 1. avast, 2. avira (s tim se da souhlasit s tim, ze ja preferuji aviru, z toho duvodu, ze i free verze 9 obsahuji jiz zakladni anti-spyware slozku a ma aktivni tovarni forum, kde je mozne i pri free-verzich resit napriklad problem aktualizace, atd. - mimo to na jednom PC mam free-verzi a na druhem placenou + plna online podpora produktu cisco, ktera mi zajistuje hlidaji pripojeni internetu a soucasne i udrzbu)
Obecne doporuceni neexistuje.
1. testovani 7 hodin je neprijatelne, takze se jedna o neco ''ponekud zvlastniho''. Standartne by test mel jit cca. hodinu (podle objemu dat), ale hodina je obecne receno ''tak akorat''.
2. obecne trial-verze je stejne ucinna jako placenna, ale je to hypoteticke, je a neni. Pri obecnem vyjadreni je to mozne rici (ale soucasne neni, protoze je zde napriklad ono prodlouzeni free licence za pomoci ''fix-it'', coz je sice ilegalni, je to stejne jako crack, ale vyrobce si je toho vedom a tak free-trial-verze byvaji mirne odlizne od plnohodnotne-placene verze prave z duvodu, ze trial je mozne ''prodlouzit'' v dobe platosti, a tak neni ucelem, aby free-trial mel stejne parametry jak placene verze - ale obecne je mozne rici, ze trial ti poskytne plnohodnotnou ochranu a plnohodnotne poznani funkcnnosti programu/antiviru).
3. nekdo zminuje spicku free-antiviru: 1. avast, 2. avira (s tim se da souhlasit s tim, ze ja preferuji aviru, z toho duvodu, ze i free verze 9 obsahuji jiz zakladni anti-spyware slozku a ma aktivni tovarni forum, kde je mozne i pri free-verzich resit napriklad problem aktualizace, atd. - mimo to na jednom PC mam free-verzi a na druhem placenou + plna online podpora produktu cisco, ktera mi zajistuje hlidaji pripojeni internetu a soucasne i udrzbu)
Obecne doporuceni neexistuje.
- MaxDamageCZ
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
njn je to těžký rozhodování, já osobně jsem z toho kožený
asi si koupím NOD nebo zůstanu u F-secure, no ale fakt, trvalo to asi 8 hodin, než to dotestovalo. Nevíte někdo čím to může být? Dík

AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz Ram 4 GB, Win 7 64 bit, Grafika ATI Radeon HD 4600 series 1GB, HDD 600GB
Iphone 3g 16gb černý
Iphone 3g 16gb černý
-
- Pohlaví:
Cim to muze byt?, ...zalezi na nastaveni, kdo vi co vse mas nastavene aby scanoval a jak je velky disk ...jestli mas TB, no, tak je jasne, ze podle objemu dat test trva ''x-hodin'', ale pri ''normalni'' pameti a velikosti objemu dat je to ''ponekud zvlastni a neprijatelne''. Slovo ''neprijatelne'' je potom uzivatelksy naprosto odpovidajici.
PO technicke strance zalezi na velikosti dosku, objemu dat a na nastaveni.
PO technicke strance zalezi na velikosti dosku, objemu dat a na nastaveni.
Mám Eset Smart Security platený (mesačne nejaký 2,40EU), aktualizuje sa každú chvíľku (3-5x za deň), licencia platí do roku 2013, keď je nová verzia, starú odinštalujem, stiahnem novú,nahodím kód a frčím ďalej. Zatiaľ som tu skončil 3x v sekcii na odvírovanie, takže nič nie je dokonalé. K tomu mám Spybot a IObit Security 360 1.0 a navzájom sa nerušia, PC ide svižne, 250HDD sken v Esete asi 50 minút.
Čau.
Čau.
Jednoznačně nejlepší zabezpečení s kterým jsem se kdy setkal je Kaspersky Internet Security 2010. Zkušební verze je zde 30 dní.
- MaxDamageCZ
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vždyť říkám, každý tvrdí něco jiného 

Iphone 3g 16gb černý
Iphone 3g 16gb černý
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No je to těžký.Ale osobně za antivir už platit nebudu. 

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejzabezpečenější počítač je v krabici ve Fort Knoxu 

Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
1000 lidí = 1000 chutí. Jako špičkové antiviry jsou hodnoceny NOD (ESS), AVIRA, AVAST, Kaspersky a F-Secure. Na netu, hlavně na Virus bulletin, je spousta testů s různými výsledky, ale NOD a AVIRA se drží nejstabilněji. Proto pokud placený antivir, tak NODa nebo AVIRU. Kaspersky není špatný, ale i na výkonném PC žere neskutečně paměť a CPU. By mě zajímalo, kde tvůrci Kasperského sebrali požadavky na jejich antivir CPU 900 MHz a 128 MB paměť. Na tom PC by nesmělo běžet nic jiného a ještě by to lezlo tak tak 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto píše:...Jako špičkové antiviry jsou hodnoceny NOD (ESS), AVIRA, AVAST, Kaspersky a F-Secure...
A co taky Symantec (Norton) a Bitdefender, kde sa nam stratili? :)
Nemam rad amaterizmus...
A adresat odkazu to vie :)
A adresat odkazu to vie :)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”