GTA IV
GTA IV
čau lidi, mam tedko Visty a chtěl bych přejít na Windows 7 Ultimate. Jenže mam nainstalovany GTA IV a nechci v žádnym případě ztratit uložení hry....prosím jak to mám udělat? Ptám se proto že kámoš si uložil save a po reinstalu windows mu dělá problém ten windows live... Díky
AMD Phenom II X4 965 BE 3,4GHz 125W, Kingston 4GB DDR3 1333MHz, Sapphire ATI Radeon HD 4890 2GB, Asus M4A77TD PRO, WD Caviar Black 640Gb, Seasonic 500W, Samsung P2370 23", Logitech x-540, WD My book externí 500GB, Cooler Master Elite 332, Canon MP550
Re: GTA IV
čau přímo já osobně jsem vytvořil tyto návody http://www.gta.cz/gta4/download/gta-4-savy budeš muset použít ten horní, ten je krapet těžší no kdyby si měl problém tak napiš, vysvětlím
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
tedko z těch vist musim nějak dostat ten save ne??
AMD Phenom II X4 965 BE 3,4GHz 125W, Kingston 4GB DDR3 1333MHz, Sapphire ATI Radeon HD 4890 2GB, Asus M4A77TD PRO, WD Caviar Black 640Gb, Seasonic 500W, Samsung P2370 23", Logitech x-540, WD My book externí 500GB, Cooler Master Elite 332, Canon MP550
jo tak jasný najdeš je v C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames a celou tu složku zazálohuj když ta cesta nebude existovat tak dej zobrazit skryté soubory
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
no tak mam tu složku savegame a co dál?? nevím jestli sem registrovanej na tom windows live....ze začátku sem tam jen napsal název profilu...a dycky to napíšu uživatel se přihlásil....díky
no co dál máš návod na GTA.cz už jsem ti ho posílal výše
přeinstaluj nainstaluj gta iv přihlas se pod windows live a ulož první misi, dál to je v návodu
přeinstaluj nainstaluj gta iv přihlas se pod windows live a ulož první misi, dál to je v návodu