Nejlepší antivir Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejlepší antivir
Jsou spolehlivé, ale podle posledních testů Symantec nic moc. Symantec byl na úrovni McAfee (80 %) a BitDefender kolem 90 %. BD antivir nezískal 100%VB za falešné poplachy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nespoliehal by som sa na jeden test, dlhodobo patria oba dva k spicke.
S Nortonom mas mozno pravdu, nedosahuje ABSOLUTNU TOP spicu, ale jeho vykony su konstatne bez ziadnych velkych vykyvov+za implementaciu novych prvkov ochrany (a v porovnani k zatazi PC) si zasluzia plus. Summa sumarum je v top 5 minimalne u mna.
Ad Bitdefender: Jeho heuristika je porovnatelna s heuristikou Nodu, a kedze sa na nu spolieha, moze dojst aj k FP. Vykonnostne a zatazou PC by som ho zaradil medzi Kaspersky a Symantec.
S Nortonom mas mozno pravdu, nedosahuje ABSOLUTNU TOP spicu, ale jeho vykony su konstatne bez ziadnych velkych vykyvov+za implementaciu novych prvkov ochrany (a v porovnani k zatazi PC) si zasluzia plus. Summa sumarum je v top 5 minimalne u mna.
Ad Bitdefender: Jeho heuristika je porovnatelna s heuristikou Nodu, a kedze sa na nu spolieha, moze dojst aj k FP. Vykonnostne a zatazou PC by som ho zaradil medzi Kaspersky a Symantec.
Nemam rad amaterizmus...
A adresat odkazu to vie :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě kvalitní jsou. Symantec se mi znechutil po tom, co se rozleze po PC jak chobotnice a odstraňuje se speciálním nástrojem
BitDefendera jsem neměl ještě možnost pořádně otestovat 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
V dnesnej dobe sa v podstate antivirovy software inak ako specialnym softom od vyrobcu poriadne odstranit neda, takze... :)
Ale budiz, kolko ludi, tolko chuti. Kazdemu vyhovuje cosi ine a tak by to malo byt :)
Ale budiz, kolko ludi, tolko chuti. Kazdemu vyhovuje cosi ine a tak by to malo byt :)
Nemam rad amaterizmus...
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám AVG Free
A ne,že bych se nějak na netu "žinýroval"

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
takze kdyz uz se to zvrhlo v osobni zebricky tak bych to postavil asi takto:
1. Avira
2. AVG free
3. Avast
4. Comodo (to je tu spis kvuli tomu ze zadarmo je jak AV, tak FW a AS)
pokud chce clovek platit
1. Eset Smart Security
2. AVG
3. Kaspersky
1. Avira
2. AVG free
3. Avast
4. Comodo (to je tu spis kvuli tomu ze zadarmo je jak AV, tak FW a AS)
pokud chce clovek platit
1. Eset Smart Security
2. AVG
3. Kaspersky
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Může mi někdo vysvětlit proč jsou AVG a Avast v široké veřejnosti tak populární. Z osobní zkušenosti můžu jen říct, že to jsou nejhorší antiviry, které jsem měl možnost kdy vyzkoušet. Nejenže nedokážou spolehlivě detekovat malware, ale když už nějaký objeví, neumí si poradit s jejím odstraněním.
protoze Malware neni Virus :-) ona ta definice je hodne pokulhavajici, ale asi takto - nic neni 100% a free antiviry uz vubec.
Jeden z duvodu popularity je podle me ten, ze oba maji uz v zakladu ceskou instalaci, a obe maji zname jmeno mezi sirokou verejnosti, protoze jsou to puvodne "ceske" dilka - tzn. pro mnoho uzivatelu se jako prvni jevi tato volba.
Osobne me treba nekdy pomohl Avast. nekdy ne... ale to uz je zalezitost jedno od jedne
Jeden z duvodu popularity je podle me ten, ze oba maji uz v zakladu ceskou instalaci, a obe maji zname jmeno mezi sirokou verejnosti, protoze jsou to puvodne "ceske" dilka - tzn. pro mnoho uzivatelu se jako prvni jevi tato volba.
Osobne me treba nekdy pomohl Avast. nekdy ne... ale to uz je zalezitost jedno od jedne
if (count(legs)==6) bug
else feature;
else feature;
UTFG
Malware je počítačový program určený ke vniknutí nebo poškození počítačového systému. Výraz malware vznikl složením anglických slov „malicious“ (zákeřný) a „software“ a popisuje záměr autora takového programu spíše než jeho specifické vlastnosti. Pod souhrnné označení malware se zahrnují počítačové viry, trojské koně, spyware a adware.
liRik píše:Může mi někdo vysvětlit proč jsou AVG a Avast v široké veřejnosti tak populární. Z osobní zkušenosti můžu jen říct, že to jsou nejhorší antiviry, které jsem měl možnost kdy vyzkoušet. Nejenže nedokážou spolehlivě detekovat malware, ale když už nějaký objeví, neumí si poradit s jejím odstraněním.
Tak Avast proto ,že je zdarma a není zas tak špatnej a u AVG to taky nechápu.To raději ten Avast než AVG.
Citovat z wikipedie umim taky.
Mluvim ale o tomhle - jako virus se oznacuje pouze urcita podskupina, ktera je schopna samostatneho sireni a obsahuje primo skodlivy kod - tedy aktivne provadi destrukci dat, apod.
Malware je i program ktery sam o sobe "neskodi", ale pomoci ktereho se do pocitace mohou uz stahovat a dostavat jine nakazy - uz viry, trojske kone apod. Vetsinou ho nainstaluje sam uzivatel.
Potom je zcela pochopitelne, ze zatimco virus, trojsky kun apod. je zachycen, nektery malware nemusi byt (on koneckoncu vetsinou primo zadny zavadny kod neobsahuje).
Mluvim ale o tomhle - jako virus se oznacuje pouze urcita podskupina, ktera je schopna samostatneho sireni a obsahuje primo skodlivy kod - tedy aktivne provadi destrukci dat, apod.
Malware je i program ktery sam o sobe "neskodi", ale pomoci ktereho se do pocitace mohou uz stahovat a dostavat jine nakazy - uz viry, trojske kone apod. Vetsinou ho nainstaluje sam uzivatel.
Potom je zcela pochopitelne, ze zatimco virus, trojsky kun apod. je zachycen, nektery malware nemusi byt (on koneckoncu vetsinou primo zadny zavadny kod neobsahuje).
if (count(legs)==6) bug
else feature;
else feature;
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
K tomu AVG.Kdysi jsem si platil NOD a řeknu ,že jsem měl o mnoho víc problémů než teď s tím AVG Free.Možná to byla náhoda,ale je to nesrovnatelné.Tak jsem si řekl nač platit když binec v compu můžu mít i zadarmo.Od té doby/snadpět let/ jsem měl snad dvakrát něco složitějšího na starým počítači a teď na novým jednou a hneď se to vyřešilo.Vím,že to není žádný zázrak,ale na druhé straně se zase z AVG dělá pomalu něco na co by pravověrný uživatel neměl holou rukou ani šáhnout.Samozřejmě používám firewall,antispyware a několik dalších prográmků.No a v kombinaci je síla.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”