Zdravím...
Jednoduše mi nejdou systémové zvuky. (ale nejsou poškozené- Ovladaci Panely - Zvuky a zarizeni pro praci se zvukem a reci - Zvuky a zvukova zarizeni - Zvuky )
díky za rady
Sys. zvuky Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sys. zvuky
U mě nastal tenhle problém po nainstalování SW k nahrávání MP3 z PC do přehrávače Creative. Neinstaloval jsi něco podobného? Jinak u mě to vyřešilo přeinstalování ovladačů ke zvukovce
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ne, posl. asi 10 dni sem nic neinstaloval (problem je od predvcerejska)
A ještě bych dodal že nejdou i zvuky na stránkách jako youtube.com, stream.cz a podobně.Jinak např. ve hrách bez problému
A ještě bych dodal že nejdou i zvuky na stránkách jako youtube.com, stream.cz a podobně.Jinak např. ve hrách bez problému
Tak sem chtěl reinstalovat audio driver a hle co to napsalo
AsusSetup
Does not support this Operating system : WNT_5.1P
dále díky za rady

AsusSetup
Does not support this Operating system : WNT_5.1P
dále díky za rady
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš OS? Máš správné drivery?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Win XP professional SP 2
a jinak - vyřešeno obnovou systému... díky za rady
a jinak - vyřešeno obnovou systému... díky za rady
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”