chtel bych vytahnout video z archivu ceske televize. je to mozne?
chtel bych napr stahnout tenhle zaznam:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... -udalosti/
jde to nejak jednoduse nebo musim nahrat obrazovku?
archiv CT - download Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: archiv CT - download
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Když máš plný ...
Replay Media Catcher 3.02 exe
je kvalitní a především přehledný nástroj pro stahování streamovaného videa z oblíbených serverů YouTube, Google Video, Video Yahoo!, MySpace, Daily Motion a mnoha dalších. Stahovat je samozřejmě možno i pořady z webových stránek tuzemských televizních stanic. Video je možno po stažení konvertovat do video souborů WMV, MP4, MPEG, 3GP, iPhone/iPod a moha dalších. Replay Media Catcher navíc umožňuje také stahování streamovaného audia přímo do MP3 souborů. Podporována je i editace ID3 tagů.
... tak je to jednoduché, když máš jen trial, tak nestáhneš nic, zbývá jen viewtopic.php?f=3&t=38558&start=110
Replay Media Catcher 3.02 exe
je kvalitní a především přehledný nástroj pro stahování streamovaného videa z oblíbených serverů YouTube, Google Video, Video Yahoo!, MySpace, Daily Motion a mnoha dalších. Stahovat je samozřejmě možno i pořady z webových stránek tuzemských televizních stanic. Video je možno po stažení konvertovat do video souborů WMV, MP4, MPEG, 3GP, iPhone/iPod a moha dalších. Replay Media Catcher navíc umožňuje také stahování streamovaného audia přímo do MP3 souborů. Podporována je i editace ID3 tagů.
... tak je to jednoduché, když máš jen trial, tak nestáhneš nic, zbývá jen viewtopic.php?f=3&t=38558&start=110
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: archiv CT - download Vyřešeno
Pokud máš nainstalovaný Real Player, což předpokládám, protože je nutný propřehrávání těch videí, tak se ti tam nahoře objeví ikona download this video a přes ní to jde. Teď jsem to zkoušel
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
realplayer nainstalovan nemam, mam jakysi wmp plugin
ale je pravda ze kdyz jsem ho mel drive nainstalovan, tak se mi tam ta ikonka zobrazovala. to bude asi nejjednodussi reseni
ale je pravda ze kdyz jsem ho mel drive nainstalovan, tak se mi tam ta ikonka zobrazovala. to bude asi nejjednodussi reseni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2205
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 13:17