Výroba chladici podložky

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Výroba chladici podložky

Příspěvekod Fox8 » 28 zář 2009 09:01

Servus :D

Jelikož jsem člověk, co rad něco vyrábí když má slinu, napadlo mě, vzít kusy hliníkových plechů co mam doma a vyrobit si z toho chladící podložku pro notebook. Jasně časem bych koupil novou originál, ale proč sedět doma jak pecka, když je v dílně tak krásně. Mám to asi 3 nepotřebné větráky. 120x120 a 2x 80x80mm. 120 bych dak doprostřed a ty 2x 80 na kraje, nebo jen tu 120mm + napajení už mám :D. O zdroj napění není nouze nějaké potřebné napajení se najde :) kdyžtak nějaký usměrňovač z 220 na potřebných kolik to vychází ... dejme tomu 3x12V stejnosměrných už vyrobím o to nejde. Jde jen o to, že nevím, jaká je přesná konstrukce chladících podložek. jejich sklon atd. :) pokud někdo víte, ozvěte se díky :D
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Výroba chladici podložky

Příspěvekod guest » 29 zář 2009 20:34

Řekl bych, že tady se fantazii meze nekladou. Proč něco kopírovat a nepřijít se svým nápadem? :smile:

ivosidlik
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod ivosidlik » 29 zář 2009 21:35

hele to mame jednu vec spolecnou ja taky rad vyrabim veci :D no ja byt tebou udelal bych nastavitelnou konstrukci aby sis mohl nastavit sklon podle svyho (tak bych to udelal ja ) myslim ze je to dobrej napad s tou podlozkou :D a jeste bych tam dal na spodek a na bok zarazky nebo nejaky mantinely aby ti notebook nevypadl :D
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 30 zář 2009 07:44

dobrý napad našel jsem dobre koleje pro ten sklo mrknu na to :) diky
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”