cau , mel bych dotaz trva to uz tyden co jsem rano zapnul pc a operu chci se prilasit na e-mail ale kdyz dam prihl. udaje a kliknu na prihlaseni tak to pracuje a zase to skoci na obrazovku s prihlasenim jako kdybych na to zrovna kliknul a to se deje vsude na pc-help mi jde prihlasit ale kdyz dam na trvalo tak to nejde ... Díky za kazoud radu
PS.: samozrejme jsem operu uz preinstalovaval
____________________________________ Pravidla fóra Kdo se moc ptá, málo googlí
Mám dotaz. Je možný aby měl email dva ruzné uživatele pod jiným heslem ale stejné přihlašovací jméno? I když si myslím že je to nesmysl.
Chodí mi totiž emaily, které evidentně nepatří mě ale někomu jinému. Na emailu jsem si pro jistotu změnil...
Poslední příspěvek
Jedno prihlasovaci jmeno = jedno heslo.
Je to spis o tom, ze nekde nekdo natukal (nebo nadiktoval) smysleny mail a jako na potvoru se trefil do tveho. Nebo zapracovala 'inteligence' pri dorucovani u tveho poskytovatele.
Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.
Ihned po registraci jsem se poprve a naposled přihlásil do sítě X (Twitter), od té doby vždy píše: Zabránili jsme podezřelému přihlášení. Neumí někdo poradit?
Poslední příspěvek
Kontaktovat podporu.
Elona Mlaska z nas nikdo nezna, nikdo jiny nez oficialni podpora X problem vyresit nemuze.
OMLOUVÁM SE, ale u původního příspěvků nemohu odpovídat.
Dobrý den, dnes jsem obdržel email z vlastní adresy (gmail), který jsem neodeslal. Email je prázdný, v předmětu je "test." Email je i v "odeslaných." Okamžitě jsem změnil...