Jak již mnoho uživatelů tu zjistilo, hodně se tu poslední dobou děje věc taková:
Začne to problémem – přijdou různé rady a připomínky a skonči to u toho, že z autora topicu vypadne, že jeho nefunkční či software s kterým žádá PC-HELP o radu je nelegální – WAREZ. Proto tu již několik uživatelů napadlo, aby se k názvu PC-HELP přidal ještě takový dodatek, který bude shrnutě oznamovat, že zde neřešíme warez software. Možná se stane, že nám to admini zakážou, ale jakožto vcelku dobry nápad si myslím, že by se o tom mohlo alespoň začít uvažovat. Tudíž pokud někoho napadne, čím by se dal „zkrášlit“ název fóra, nechť ho sem napíše.
// To je takový problém psát s diakritikou? Háčky a čárky jsem doplnil – že se to hned líp čte?
// Příště už sám, ano?
// Myloš
Navrhněte „změnu“ názvu fóra
- MaxDamageCZ
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Navrhnete "zmenu" nazvu fora
"http://www.pc-help-no-warez.cz/"
Naposledy upravil(a) Myloš dne 04 říj 2009 20:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ࡔZneklikatění“ odkazu, který nikam nevede.
Důvod: ࡔZneklikatění“ odkazu, který nikam nevede.
-
- Pohlaví:
Re: Navrhnete "zmenu" nazvu fora
Nemyslím že by se mělo o změně názvu uvažovat, název vystihuje přesně to k čemu fórum slouží. Problém je jenom v tom, že noví návštěvníci si nepřečtou Pravidla fóra, ale to se ovlivnit nedá.
Re: Navrhněte „změnu“ názvu fóra
Jenomže neznalost zákona neomlouvá.
A na rozdíl od zákonů jsou naše pravidla krátká a přehledná.
A na rozdíl od zákonů jsou naše pravidla krátká a přehledná.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně..pod název:Nejsme warez forum
A banovat..žádný zamykání.Na jednom nejmenovaném foru se hned banuje
A banovat..žádný zamykání.Na jednom nejmenovaném foru se hned banuje
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevidím důvod přejmenování. Pokud se uživatel registruje, je "povinen" se seznámit s pravidly a klikem na registrovat s nimi souhlasí. Pokud je to uvedeno v pravidlech, tak nevidím důvod dávat toto upozornění do názvu. Já jsem narážky na název fóra viděl jen jednou a navíc od celkem známého warezáka
Jiná fóra ohledně PC toto také nemají v názvu a fungují v pořádku 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jenže pořád tu je fungují a fungují. Naše forum také funguje, ale každou chvíli se tu objeví rada s výsledkem nelegálního softwaru. Nechcem tu po adminech něco žádat, jen tu padl návrh tak neni od věci ho projednat.
Naposledy upravil(a) iDkcz dne 04 říj 2009 20:15, celkem upraveno 2 x.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud narazím na někoho kdo mě houpe a tahá za nos,budu sprostej.Nemíním si třepit hubu.
iDkcz:
Opravdu je takový problém psát s diakritikou? Kdo to má číst?
Nebo ti rodiče nekoupili háčky a čárky?
Opravdu je takový problém psát s diakritikou? Kdo to má číst?
Nebo ti rodiče nekoupili háčky a čárky?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
"Dobrou firmu" charakterizuje kromě jiného i stabilita firemního jména a k jeho změně se sahá pouze v nezbytných případech, což - domnívám se - není tento případ.
Co to je "každou chvíli"? Troufáš si odhadnout, kolik procent příspěvků zabrousí do nedovolených vod?... ale každou chvíli se tu objeví rada s výsledkem nelegálního softwaru
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Omlouvám se. Teď sem si přečetl, že si mi to opravoval- teď opraveno.
Ale je tu také věc druhá. Aby název či dovětek v sobě měl vše, co firmu vystihuje.
mmmartin píše:"Dobrou firmu" charakterizuje kromě jiného i stabilita firemního jména a k jeho změně se sahá pouze v nezbytných případech, což - domnívám se - není tento případ.
Ale je tu také věc druhá. Aby název či dovětek v sobě měl vše, co firmu vystihuje.
Naposledy upravil(a) iDkcz dne 04 říj 2009 20:18, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, já ti to neberu. Každý návrh na funkci fóra se hodí, ale myslím si, že pokud člověk není schopen respektovat pravidla, tak se nemůže divit reakci v podobě zamčení příspěvku kvůli warezu. A že to nevěděl? Má číst pravidla. Policajta taky nebude zajímat, že neznám zákon a použil jsem neoprávněně zbraň (metafora, policajt = moderátor, zákon = pravidla).
EDIT: ty příspěvky přiskakují tak rychle, že jsem si ani nevšimnul, že o tom psal už Myloš
EDIT: ty příspěvky přiskakují tak rychle, že jsem si ani nevšimnul, že o tom psal už Myloš

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 10232
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
11 zář 2024 18:31