d1amond: Ale jo, pár výtečníků, poskytujících odkazy na různé cracky a sériová čisla tady tu a tam potkáme; tohle je přesně cílová skupina pro žluté karty.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Dle mého skromného názoru (IMHO) je přejmenování nesmysl,protože název vystihuje přesně to, o co zde na fóru běží. A warez ? Inu,každý si musí přečíst Pravidla fóra,takže kvůli neschopným uživatelům,kteří neumí číst přehledné a lehce srozumitelné texty přeci nebudeme zavádět nový název. Vždyť tu máme různé penalizace - žluté karty (kde je červená ? ),zamknutí tématu a nebylo by na škodu ještě možnost přidání do podpisu "Neumím číst - ani jsem si nepřečetl Pravidla fóra"
Dobrou značku prezentuje kvalita a seriózní jednání a to, jak se právem domnívám, tady dobře funguje. Návrh na změnu fóra z výše uvedených důvodů považuji za zcela zcestný nápad, který stejně určité jedince neodradí zkoušet to stále znovu. Papouškovat pravidla jiného fóra v uvedeném smyslu, by byl krok, který by toto fórum spíše u uživatelů shodil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Dle mého názoru je tohle forum asi na nejlepší urovni z for, na kterých jsem doposud byl. Pokaždé je někdo kdo pomuže online, vedení se tu o to stara a pořád se tu něco děje. Podle meho bych se timhle vůbec nezabyval, vždyť až zase tak časte to neni a když je, tak si toho moderátoři všimnou a uzamknou tema ...
Chtěl bych znovu otevřít toto téma , které jsem již označil za vyřešené (zelená fajfka), šlo by to prosím ?
Poslední příspěvek
JJ, díky, již vím jak na to. Bohužel se mi podařilo nahlásit téma s poukázáním na nelegální nebo pirátský software. Snad to moderátor pochopí, že to chci jen odemknout, díky.