Zdravím,
už několik dní mě obtěžuje tento problém.
Brouzdám si na netu a najednou přestane internet jít - QIP mi funguje dál. V Centru sítí je také ukázáno, že internet nejede.
Je jedno, jestli jsem připojen přes WiFi nebo kábl.
Notebook přepínám do Hibernace a řekl bych, že se to stává pouze po ní (ne pokaždé, jen občas). Když mi přestane internet jít, stačí restart (což by mi až tak moc nevadilo, kdyby mi systém nenabíhal žalostné 3 minuty) a internet po restartu už zase jede.
Nevíte někdo, čím to je?
Díky.
Vypadává internet, ICQ ale jede
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypadává internet, ICQ ale jede
Jistě by neuškodilo udělat úklid programem Ccleaner a to včetně registrů. Pro kontrolu nezvaných hostů si stáhni program Mwav.exe, spusť jej, aktualizuj, zatrhni okénko Hledat Spyware a spusť kontrolu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mám ten samej problém a maji ho další 4 lidi co maji taky internet od O2 prostě sem na netu a najednou se nemužu připojit na nejaky servery jako garena wikipedia a tak, ale google seznam yotube a PC help funguje je to divný
NTB budu mít čisté si myslím, CCleaner občas použiju. Registry jsem tedy opravil, vyčistil PC. Teď se snažím stáhnout ten mwav, jenže jak to tak vypadá, nejede mi půlka internetu (prvně jsem myslel, že jen ICQ a FB, ale jsou to i další stránky jako uloz.to, stahuj.cz, atd). Jdu zkusit restart.
Takže jak jsem říkal - NTB mám čistý, ve výpisu to pouze napsalo Celkem chyb: 3.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2105
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4841
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3118
-
od Alferi