Age of empires
Age of empires
Právě sem se vrátil z obchodu s paketem classics game 999 Kč. Age of empires I,I+ s datadisky. Vložim AoE 2, nainstaluju a co se nestane. Hra se nainstaluje jedna radost, ale spustim ji a program mi oznami, že program nelze spustit a bude uzavřen. Mám acer extensa 5620. Není na něj moc rychlej? Popř: jak to mám zpomalit aby to šlo. Díky za každou radu.
Re: Age of empires
Přepokládám že máš Visty, zkus hru spustit v režimu kompatibility s XP nebo vyhledej nějakou záplatu na netu.
Ne mám XP, ale přesto to nejde.
Co by mě nemělo projit?
ne teď se jedná o originál software
V tom případě hru reinstaluj, nepoužij crack a mělo by to jet.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
classics game 999 Kč. Age of empires I,I+ s datadisky
Ať hledám jak hledám,nemůžu kolekci najít.Hledám tady.Hledám špatně?.Pokud chceš poradit,musím/e vědět o jakou edici jde/podle toho jsou patche/opravy.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A můžeš nám prozradit, kde se dá v sobotu odpoledne v 15,30 hod tato hra koupit? A neříkej, že jsi zavolal a přivezli hru ještě teplou, jako pizzu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Vím kde se dají originální PC hry koupit i v neděli ve 22:00 a to dokonce i v našem 25 000 městečku