Ahoj,potřebovala bych pomoct při zabezpečení domácího internetu.
Situace: - Router TP-LInk WR 340 GD
- přenost na domácí notebook
- Windows XP ...s jistých důvodů nainstalován pouze SP 2
- když jsem zkoušela zabezpečení podle algoritmu, tak to nešlo....někde jsem se dočetla a bohužel už neví kde, že ty kódy/algoritmy jsou až v SP 3- ten si bohužel nesmím dle výrobce nainstalovat
- otátka: seženu někde jinde zvlášť algoritmy pro router než přes SP 3?....nebo jde to i jinak?
díky za radu Blazenka...pozor jsem PC arcilaik
Pomoc při zabezpečení sítě
Re: Pomoc při zabezpečení sítě
Moc dobre nechapu o jake algoritmy by melo jit, jako zabezpeceni bezdratove site? to by nemelo mit s windows XP mit zadnou souvislost.
HP compaq nx8220, Intel Pentium M 1.73 (2MB FSB533) GHz, 1,5 GB RAM, WDC 140 GB 5600, ATI Mobility Radeon X600, Windows XP Pro SP3
MYSLÍM TÍ NAPŘ. WPA...ZABEZPEČENÍ WIFI...DÍKY
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dle výrobce si můžeš nainstalovat co chceš. Pokud to není firemní,ale tvůj notebook,tak tě nemá v čem omezovat.
Ale šifrování obsahuje i XP bez SP.
To záleží na wifi kartě. Jaký je to notebook ?
Ale šifrování obsahuje i XP bez SP.
To záleží na wifi kartě. Jaký je to notebook ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
pokud vyrobce zakazuje SP3 zkontroloval bych si licenci (smrdi to piratem) ... pokud bude legalni tak bych se dal pidil po duvodu proc tak vadi SP3
uz XP bez SP sou schopny se pripojit na sifrovanou sit (pokud to zvadnou i ovladace od wifi karty - pochybuju ze by to naky nezvladly)
kdys se pripojujes na router tak po tobe pocitac chce, mimo jine, vedet jaky sifrovani router pouziva - nstavila si to spravne?
skus znovu nastavit sit na routeru a vsechno co tam nastavujes si nekam pis a pak pri pripojivani si peclive kontroluj zadany udaje
uz XP bez SP sou schopny se pripojit na sifrovanou sit (pokud to zvadnou i ovladace od wifi karty - pochybuju ze by to naky nezvladly)
kdys se pripojujes na router tak po tobe pocitac chce, mimo jine, vedet jaky sifrovani router pouziva - nstavila si to spravne?
skus znovu nastavit sit na routeru a vsechno co tam nastavujes si nekam pis a pak pri pripojivani si peclive kontroluj zadany udaje
Při přihlašování na Router to po mě nic nechce...asi mám wifi úplně veřejně otevřenou a někdo mě samozřejmě hezky ždíme....při nastavení routeru zadám kódování WPA a znovu při přihlášení to po mě nic nechce...údajně tam nemám ty algoritmy...nevím si rady ...díky Blazena
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4986
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
- 2
- 6971
-
od Dyonysos