Divient píše:Zdravím všechny,
chtěl byc se zeptat na zkušenosti se sestavami TASK Computers.. uvažuji o nákupu, protože nejsem takový expert abych si PC uměl postavit sám.. Jedná se konkrétně o sestavu TASK X-treme Performance Q9400, co se týče komponentů zatím mám pouze info z webu, takže:
INTEL Core 2 Quad Q9400, 775LGA, 6MB cache, 4 jádra
4x 2048MB DDR2, 8 GB celkem
1000 GB, 32MB Cache, 7200 otáček, SATA II
Samostatná GF 9800GT Super+, 1GB DDR3 (256bit), PCI-E, HDTV/2xDVI
Creative Sound Blaster Audigy, 8 kanálový (7.1) výstup, EAX Advanced HD 3.0
Bluetooth, WiFi karta 802.11 b/g, 10/100 Mbps Fast Ethernet, Firewire/IEEE řadič
Vypalovací DVD ± R/RW s možností laserového popisu medií, čtečka karet 24 v 1, FDD
Operační Systém Windows Vista Home 64bit
Podrobnosti o case, desce, zdroji atp. snad dostanu mailem, tak je sem hodím..
Chci tenhle comp využívat na CAD programy, takže render a samozřejmě na hry.. můžete mi prosím poradit, jestli brat Visty 32 nebo 64 bit případně jestli nebudou lepší XP?
Moc se v tom nevyznám, ale prý 32bit OS nezvládne procovat s více jak 3,5 GB paměti a na 64bit OS zase nejede spousta her a programů, máte k tomu něco co to rozlouskne?
Všem dík za čas a mějte pěkný den..
Upozornění Pro všechny lidi kteří si chtějí obědnat Počítač od firmy TASK...začneme uvodem o firmě TASK...
Firma TASK byla před čtyřmi lety v občanském Judu a dokonce se dostala i před soud...soud vyhrál jeden starší pán který z firmy vysoudil pres 100 000 KČ...firma TASK krachla 1.6.2009...ja jsem to nevědel a obědnal jsem si počítač od ní...obědnal jsem ho okolo 20.6.2009...když počítač přišel byla na něm napsaná faktura a na ni datum 28.4.2009..Tak jsem už s nervy otevřel krabici a co tam na mě čekalo? počátač vzhledově jiný a použitý poškrábasný a popraskaný...čert to vem...ale podíval sem se dovnitř(bez ztráty reklamace jelikož Case neměl ani pečeť)a misto toho co tady kolega píše sem tam měl RAM 2GB graficka karta dokonce zadna nebyla...pouze integrovaná...větrák byl plný prachu a chlupů...a HDD misto 1000 GB melo 90 GB ...takže bejt váma tak si to honem rychle projdu jiné stránky než obědnáte věc z http://www.taskcomputer.com.... S pozdravem Honza...veškeré dotazy piště na email: jantyle@seznam.cz nebo na icq: 344 550 798