Zdravim,včera mi přišli objednaný bedny 2.0 k pc od Redstaru RS 217 - http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-217-black-p83/
Po výměně kabelu ("cinch - cinch" za "cinch - 3,5jack") kterej neseděl s notebookem sem všechno zprovoznil,bedny hrály nádherně čistě,bez problémů.Večer sem standartně vypnul pc,bedny pro zichr vypnul vypínačem.Dnes sem se ale vrátil z práce a by sem docela nemile překvapenej když sem po zapnutí pc zjistil že bedny nehrajou... ani ťuk. Zapnou se,svítěj,všechno je zapojený jak má beze změny od včerejška(zkoušel sem i bezvýsledně prohazovat kabely)ale nevylouděj ani prd. Zkoušel sem s ovladačem všechno co šlo takže tady chyba nebude. V pc sem nic neměnil od včera. Všechno mám zesílený na maximum,zkoušel sem v realteku měnit nastavení ze sluchátek na 2.0,4.0,5.1 atd atd... taky nic. Zvukovku mám jen jednu takže na špatnou přehozená není. Zvuk ale normálně jede z integrovanejch repráčků na noťasu když vytáhnu kabel od beden ale když ho tam dám-ticho... Nevíte co s tim? bedny mám doma druhej den tak se mi nechce věřit že by odešly kor vypnutý když včera normálně jely.
-přestaly fungovat reproduktory-
-
- Pohlaví:
Re: -přestaly fungovat reproduktory-
Když sáhneš na konektor /jack/ tak bedny bručí ? Pokud ne tak asi odešel zesik.
Re: -přestaly fungovat reproduktory-
Jak píše Zdenda, při dotyku prstem na živý vodič vstupu by měl zesilovač vrčet. Pokud ne, podíval bych na pojistku, pokud je přístupná. Pak už asi reklamace.
Jinak stále stejný nešvar výrobců nebo obchodníků podobných zařízení. Uvádět málo říkající hudební výkon místo sinusového (ten by byl tak poloviční a malé číslo nevypadá tak dobře) a uvádět frekvenční rozsah bez údaje k jakému poklesu se vztahuje.
Jinak stále stejný nešvar výrobců nebo obchodníků podobných zařízení. Uvádět málo říkající hudební výkon místo sinusového (ten by byl tak poloviční a malé číslo nevypadá tak dobře) a uvádět frekvenční rozsah bez údaje k jakému poklesu se vztahuje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 9218
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1331