Mám 2 disky, ale jeden nevidím.*
Mám 2 disky, ale jeden nevidím.*
Ahoj,mam takovou otazku...V PC mam dva harddisky jeden s 320GB a druhy 1TB....ale vidim jenom jeden a to ten 320GB ..Ale to co ted napisu asi mne budete mit za ubozaka atd.... Ale ja nevim jestli je ten harddisk 1TB zapojenej :( NEvite jak to nejlepe zjistit nebo nejak pomoct prosim ? 

Naposledy upravil(a) Myloš dne 22 říj 2009 06:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Harddisk“. To si z nás děláš legraci? „Harddisk“ je u tebe popis problému? Že se nestydéš!
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Harddisk“. To si z nás děláš legraci? „Harddisk“ je u tebe popis problému? Že se nestydéš!
Re: Harddisk
koukni do správce disků, pokud ho tam vidíš tak ho naformatuj a už by měl být potom normálně vidět v tento počítač
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
nejjednoduzsi zpusob jak zjistit jestli je HDD zapojenej je otevrit case a zkontrolovat ho
do HDD dou 2 kabely jeden od desky a jeden ze zdroje skotroluj jestli sou oba spravne zapojeny a skus je dotlacit jestli treba neni nejakej povolenej
do HDD dou 2 kabely jeden od desky a jeden ze zdroje skotroluj jestli sou oba spravne zapojeny a skus je dotlacit jestli treba neni nejakej povolenej
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký disk ATA/SATA? Je vidět v BIOSu?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
uz to normal de...udelal sem ten format a uz ho vidim diky moc za vsechny prispevky 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2685
-
od pinzerce
Zobrazit poslední příspěvek
16 lis 2024 13:56
-
-
Instalace Windows 11 - nevidím nový M.2 disk Příloha(y)
od lukas.sei » 29 kvě 2025 09:48 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3985
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
30 kvě 2025 11:32
-
-
- 13
- 3664
-
od petr22