Už po několikáté se snažím zprovoznit modem Axess.tell od providera O2. Jejich placené linky technické podpory mám už plné zuby. Prosím pomozte mi ověřit správnost přihlašovacích údajů:
Conect name: O2-CZ
Phone: #777
User name: (telefonní číslo přidělené po aktivaci připojení)@cz.o2.com
Pasword: (výraz z lístečku co byl u modemu dodržovat velká a malá písmena lépe napsat v poznámkovém bloku a pak překopírovat)
Je to takhle správně?
Pokouším se najít kde dělám chybu bo modem se mi již 2* vrátil z reklamace jako bez závad neoprávněná reklamace.
Nastavení Mobilní net O2 a modem Axess.tel Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavení Mobilní net O2 a modem Axess.tel
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nastavení Mobilní net O2 a modem Axess.tel Vyřešeno
Mno tady po čase jen doplnění o příspěvek víše je to dobře.
O2 mobilní internet nechci ani vidět!
Závada byla způsobena tím že O2 zavedl na jeden port dvě telefonní čísla a to číslo tel. mobilu uživatele + tel. číslo modemu a katastrofa byla na světě.
Vyřešení závady trvalo asi jeden měsíc a na telefonních hovorech na různé linky podpory stálo cca 500,- Kč
O2 mobilní internet nechci ani vidět!
Závada byla způsobena tím že O2 zavedl na jeden port dvě telefonní čísla a to číslo tel. mobilu uživatele + tel. číslo modemu a katastrofa byla na světě.
Vyřešení závady trvalo asi jeden měsíc a na telefonních hovorech na různé linky podpory stálo cca 500,- Kč
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4458
-
od HelFix