Kam se ukládají zvuková schemata?*
Kam se ukládají zvuková schemata?*
Zdravim nevite někdo kam se ukládají, zvuková schéma když si nastavim zvuky k programům? Zvukové schéma "Uložit jako...", tak nemohu to najít kam se to uloží. Nevíte někdo dík.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 říj 2009 11:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Zvukové shcéma“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Zvukové shcéma“.
-
- Pohlaví:
Re: Kam se ukládají zvuková schemata?*
C:/WINDOWS/Media Tam si můžeš vložit libovolný zvuk ve formátu Wave.
Blue Spirit to vým kde jsou, to jsem nemyslel. Ale ta když to změním v nastavení své zvuky a poté dám uložit jako.... svoje ty memůžu najít.
Přidal jsem obrázek to zvýrazněné tlačítko, když to napíšu do té roletky a uložím tak nevim kam se to uložilo. Chci to použít u dalších účtů, které mám vytovořeny.
Přidal jsem obrázek to zvýrazněné tlačítko, když to napíšu do té roletky a uložím tak nevim kam se to uložilo. Chci to použít u dalších účtů, které mám vytovořeny.
Naposledy upravil(a) dadlou dne 27 říj 2009 14:17, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Tak to nevím a k čemu to je dobrý, že bychom to dohledali
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se v "Zvuková témata" nic nezobrazuje, tak asi není žádné uloženo a nebo jsi jej omylem již vymazal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!