Jak udělat DVD, aby na něm byl film i + fotky?*
Jak udělat DVD, aby na něm byl film i + fotky?*
Budu rád za jakou koliv radu, jak udělat DVD aby na něm byl film a fotky zároveň? Také se mně nedaří spojit soubory z digitální kamery do kupy. Na kameře nemám při nahrávání pauzu, jen nahrávání a stop takže když to stopnu tak se záznam uloží, a při novém spuštění vzniká nový záznam. Toto potřebuji spojit v jeden celek "příklad soubor1,soubor2,soubor3", z toho jen soubor 1 hlavní dík.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 říj 2009 11:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu z původního „DVD fim + foto“.
Důvod: Upřesnění nadpisu z původního „DVD fim + foto“.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak udělat DVD, aby na něm byl film i + fotky?*
Klipy spojí i amatérský Movie Maker, bohužel ale s nízkou kvalitou :)
Jak by mělo vypadat to DVD kde mají být fotky a film ? Dáš vytvořit datový disk a nefunguje to ? Nebo chceš aby si se na TV mohl dívat i na fotky i na film ?
Jak by mělo vypadat to DVD kde mají být fotky a film ? Dáš vytvořit datový disk a nefunguje to ? Nebo chceš aby si se na TV mohl dívat i na fotky i na film ?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nedávno jsem tohle dělal pro známého. Upozorňuji že níže popsaný postup degraduje kvalitu záznamu. na běžnou DVD kvalitu.
Pro samotné vytvoření DVD jsem používal NERO 7 a to konkrétně Nero Vision bohužel pokud jsem chtěl obraz z kamery naimportovat přímo šel mi jenom zvuk. Pokud jsem chtěl použít pro sloučení souborů jiný program např. ConvertXtoDVD měl jsem problémy s převodem obrazového formátu 16:9 z kamery program mi jej ořezal do zobrazení 4:3 další problémy jsou že fotky jsou zade ve formátu právě 4:3. nakonec prošel následující postup:
Stáhl a nainstaloval jsem Any Video Converter zvolil převod do TV PAL ve formátu 16:9 a převedl jednotlivé video soubory z kamery.
Po převodu jsem začal pomoci Nero Vision vytvářet presentaci fotografií (pozor pouze 100 foto v jednom titulu pokud je fotek více je třeba vytvořit více titulů) Po dohončení vytváření presantace se kliknutím na další vrátíš do menu a dáš vytvořit film naimportuješ převedené záznamy z Any Video Converter po dokončení úprav klikem na další jdeš zpět do menu a dáš vytvořit DVD nyní si vyrobíš spouštěcí DVD menu zvolíš počet průchodů necháš převést a nakonec vypálit.
Pro samotné vytvoření DVD jsem používal NERO 7 a to konkrétně Nero Vision bohužel pokud jsem chtěl obraz z kamery naimportovat přímo šel mi jenom zvuk. Pokud jsem chtěl použít pro sloučení souborů jiný program např. ConvertXtoDVD měl jsem problémy s převodem obrazového formátu 16:9 z kamery program mi jej ořezal do zobrazení 4:3 další problémy jsou že fotky jsou zade ve formátu právě 4:3. nakonec prošel následující postup:
Stáhl a nainstaloval jsem Any Video Converter zvolil převod do TV PAL ve formátu 16:9 a převedl jednotlivé video soubory z kamery.
Po převodu jsem začal pomoci Nero Vision vytvářet presentaci fotografií (pozor pouze 100 foto v jednom titulu pokud je fotek více je třeba vytvořit více titulů) Po dohončení vytváření presantace se kliknutím na další vrátíš do menu a dáš vytvořit film naimportuješ převedené záznamy z Any Video Converter po dokončení úprav klikem na další jdeš zpět do menu a dáš vytvořit DVD nyní si vyrobíš spouštěcí DVD menu zvolíš počet průchodů necháš převést a nakonec vypálit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenom bych dodal že v ConvertXtoDVD lze nastavit poměr 16:9 nebo 4:3
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
ano to nastavit lze ale bohužel po nastavení došlo k ořezu do formátu 4:3 a vyplnění pravé a levé strany černou paspartou.
Výše uvedeným postupem dostaneš "nudli" tak jak jsme na ni zviklí např u zpráv TV Nova.
Ještě poznámka k výše popisovanému z any video konverter jsem měl přebuzený zvuk je třeba v něm nastavit alespoń -5 decibel.
Výše uvedeným postupem dostaneš "nudli" tak jak jsme na ni zviklí např u zpráv TV Nova.
Ještě poznámka k výše popisovanému z any video konverter jsem měl přebuzený zvuk je třeba v něm nastavit alespoń -5 decibel.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě k tomu převodu any video converter vzhledem k tomu že zřejmě budeš převádět z NFTS do PAL zaškrtnout v nastavení deinterlace jinak se ti při švenkování nebo rychlejším pohybu rozběhne řádkování.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2874
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4853
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 4
- 3776
-
od zeus