Pomoc s vypálením DVD9 Vyřešeno
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pomoc s vypálením DVD9
Zbytečná diskuze.Tohle umí každý vypalovací program.Třeba i Nero.Stačí klasicky vložit disk a zvolit kopírovat DVD,už to program uloží (jako obraz)tak ti sám nabídne aby jsi vložil prázdné DVD.Vložíš dvouvrstvé DVD a odklikneš OK.Obraz se po vypálení sám odstraní.Je úplně jedno jestli je ve formátu .nrg ,mds,iso nebo daa ,protože program jako další krok sám nabízí vypálení.Ani DVD FAB Platinum za 1900,-kč nepotřebuje.Tu samou službu mu udělá i DVD FAB bez přívlatku Platinum a ten je zdarma.Jediný problém třeba u Nera je,že pokud je DVD chráněno ochranou proti kopírování,tak ho nezkopíruje.Ostatní výše uvedené programy ano.Upozorňuji ale předem,že obejítí ochrany proti kopírování je nelegální.I pro vlastní potřebu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
<zcela OT>
</zcela OT>
Souhlasím; jen kdyby si tohle uvědomovala OSA a spol, že vybírání některých poplatků, byť podle práva, není za takových okolností košer…Marfy píše:Upozorňuji ale předem,že obejítí ochrany proti kopírování je nelegální.I pro vlastní potřebu.
</zcela OT>
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jak poznám, že je DVD chráněné??
Pokud by bylo, tak by si s tím Alcohol čistě teoreticky poradil ne.
Pokud by bylo, tak by si s tím Alcohol čistě teoreticky poradil ne.
Alcohol nevím, můj tip si poradí vždy, pokud ne, pak počkat pár dní do bleskurychlé aktualizace (u horkých novinek).
Myslím, že se v zákoně mluví o účinné ochraně. Podle mě nejde mluvit o účinné ochraně, kterou lze snadno obejít/zlomit/vyřídit. S tím si ty troubové darmožroutský úplatný (poslanci) docela naběhli
Myslím, že se v zákoně mluví o účinné ochraně. Podle mě nejde mluvit o účinné ochraně, kterou lze snadno obejít/zlomit/vyřídit. S tím si ty troubové darmožroutský úplatný (poslanci) docela naběhli

Nejlepší je ve Fabu zálohovat 1:1 a rozdělit DVD9 na 2xDVD5 

Mě nevadí, že to bude horší kvalita obrazu. Chci to na jedno dvd5. Akorát nevím, který zvuk je lepší, respektive co znamenají ty ikonky u těch zvuků.
Už jen podle čísel za lomítky:
PCM/2 bude stereo
DTS/5.1 bude šestikanálový zvuk 5+1
Jinak též viz PCM a DTS na Wikipedii.
PCM/2 bude stereo
DTS/5.1 bude šestikanálový zvuk 5+1
Jinak též viz PCM a DTS na Wikipedii.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Díky.
Takže chápu dobře, že jeden je jako klasickej zvuk, třeba když to pouštím přes notebook a druhý mnohem kvalitnější když to spouštím přes domácí kino a musím si mezi nimi pak sám přepnout podle užité aparatury...
Takže chápu dobře, že jeden je jako klasickej zvuk, třeba když to pouštím přes notebook a druhý mnohem kvalitnější když to spouštím přes domácí kino a musím si mezi nimi pak sám přepnout podle užité aparatury...
Re: Pomoc s vypálením DVD9 Vyřešeno
Kupodivu stereo zabíralo mnohem více MB než 5.1, takže jsem smázl to stereo a vše v pohodě.
Díky moc za rady a "Xovi" díky za DVDFab, fakt super program, hned jsem si ho "koupil".

Díky moc za rady a "Xovi" díky za DVDFab, fakt super program, hned jsem si ho "koupil".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 8067
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 16:19
-
- 5
- 36280
-
od Tay
10 úno 2025 12:09
-
-
Pomoc se sestavením PC 35k - herní Příloha(y)
od Erval Dendris » 28 srp 2025 18:24 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 5423
-
od šulda
29 srp 2025 21:53
-
-
-
Pomoc s výběrem notebooku na hry
od Ghoust23 » 23 zář 2024 08:25 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 4717