Nenačítání stránek
Nenačítání stránek
Ahoj, mám dotaz, nenačítají mi stránky www.ifortuna.cz , i když vím že normálně funguju, nevíte kde je problém? Chtěl bych aby mi znova fungovaly... děkuju za radu
-
- Pohlaví:
Re: Nenačítání stránek
Vítám Tě na PC-Help, málo informací. Mně se načítají dobře - mám Operu, vyzkoušej jiný prohlížeč, případně popiš ten problém trochu podrobněji.
Mně se načítají chvíli, a poté načítání přestane. A nikdy se nenačtou ani po 10minutách načítání...Mám IE7, ale ani v Firefoxu nenačítají...Na jiném počítači mi načítání funguje v pohodě
-
- Pohlaví:
Zkus tu Operu. Pokud to v ní půjde pak bych se tím netrápil.
ne, ani v ní to nenačítá
-
- Pohlaví:
Vypadá to, že to máš někde blokovaný anebo máš v PC nějakého vetřelce. Vypni antivir a firewall, pokud to nepomůže udělej log z Hijack This, vlož ho do sekce Hijack This a požádej o kontrolu.
No ale kde by to mohlo být blokovaný :) Dobře zkusím to pomocí HijackThis logů vyřešit :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nezablokoval to někdo z rodiny, nebo některý kamarád? Pokud ostatní stránky běží bez problémů, tak to je divné, Též by to mohl blokovat přímo správce uvedeného webu, pokud jsi tam měl nějaké problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A kde to mohu odblokovat? Problémy jsem tam neměl, tak pochybuji, že by to zablokoval správce webu :) Ano, ostatními weby a jejich načítání problémy nemám. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2502
-
od PARKR