Regionální setkání Uživatelů PC-Help Plzeň 28.10 Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Regionální setkání Uživatelů PC-Help Plzeň 28.10
Ani nevíš jak mne to mrzí, ale mám to fakt trochu z ruky. 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak je 15:00 pric a stale jsem tu jen ja a notebuk. Kafe mam v sobe pokousel jsem se zacit psat clanek o internetu O2 a modemu VM110H ale s NTB EN klavesnici je to promne nemožný výkon samá chyba a místo toho abych se soustředil nato co chci sdělit stále opravuji překlepy.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky to mám kousek.
Proto musím s díky odmítnout.

Proto musím s díky odmítnout.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také mě to mrzí (a né málo), ale mám to bohužel v tuto chvíli 421,7 km
Ještě minulý týden to vypadalo, že v tuto dobu budu v Budějkách a to by bylo schůdnější, ale bohužel nejsem

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
mno tak pořádání hurá akcí si na příště rozmyslím bo samotnému se špatně pije no pokus byl jediné co by mne mrzelo kdybychom každý byly na stejné adrese ale v jin´herně jsou tu v kulturáku 3 ale podle map v příloze je to dle mne namalované jasně
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak máme 18:00 pryč hlásím stop já a notebuk se loučíme.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Regionální setkání Uživatelů PC-Help Plzeň 28.10 Vyřešeno
jo nic nepřišla ani noha hlavně že si chlapci naklikali od kdy na ně mám čekat. Myslel jsem že máme serioznější uživatele.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”