Ahoj, potřebuju přehrávač na televizi. Jako je video, tak to nechci na kazaty, ale potřebuji ho na DVD (CD). Za boha si nemůžu vzpomenou pod čím to hledat. Když zadám DVD přehrávač tak to najde krabičku s obrazovkou, na kterém se dají přehrávat filmy. Je to asi srandovní dotaz, ale prosím pomooooc
Potřebuju k televizi bedýnku na DVD/CD - abych na ni mohl nahrávat filmy, pouštět filmy a podobně.. Něco jako je video - přehrávač (na kazety), tak já potřebuji "krabičku" na DVD/CD (místo kazet).. Nevím jak vám to mám popsat. Prostě název té bedýnky ať vím podle čeho hledat.
Pokud chceš nahrávat i přehrávat tak DVD rekordér. Dražší verze mají i pevný disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky, díky.. Je tady někdo kdo se v tom aspoň orientuje a mohl mi rekordér doporučit. Nejlépe na CZC.. Cenový strop bude tak kolem 9 500,- (optimální s diskem)
Povídám, nerozumím tomu. Chci tam přehrávat/nahrávat filmy, chci nějakej ten zabudovaný disk (třeba 250GB). Aby to podporovalo CD, CD-r, DVD a podobně.. Poraď, rád se přiučím, jestli se v tom teda orientuješ? Co se na ceně nelíbí? Malá, vysoká?