Zdravím....Sehnal jsem si Starší, Disketovou jednotku a když ji zapojím,instalace proběhne v pořádku,ale po chvilce stoupne cpu 100% i po restartu...!!...a pořád svítí dioda, "zeleně,"jako by se ta disketová jednotka kousla nebo co...??? a disketa nelze vůbec naformátovat-nejde spustit.... Píše:-že disketová mechanika je prázdná,přičemž je " disk vložen ."..nevíte kde dělám chybu-děkuji za rady..... PC:Windows 7 Home Premium 32-bit...
Máš ji správně zapojenou, na kabelu je jeden označen červeně nebo červenou přerušovaně. Ten musí být na pin jedna, označení je možná na tištěném spoji u konektoru. Správně zapojen konektor zdroje, jesti je vše OK tak možná již nečte.
Vyzkoušel jsem zkontrolovat kontrolu chyb jednotky..Píše..že nemůže otevřít jednotku....nelze ji načíst... Ve správci zařízení pracuje ok.."Toto zařízení pracuje správně."...
Zkontroluj správné za pojení a také je-li povolená v Biosu. Pokud stále svítí indikační dioda, tak je zpravidla obráceně datový kabel.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím....vyměnil jsem datový kabel a dioda už nesvítí...a když vložim disketu tak ji nenačte.... V biosu bych potřeboval poradit kde se to kontroluje...nechtěl bych něco pokazit...děkuji... píše:
Nemáš disketu uzamčenou, nebo vadnou? Zkus jinou. Je v BIOSu nastavena správná velikost diskety?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
ahoj, už asi půl roku mě nejde spustit hra fortnite , vždy to skončí hláškou " spuštění hry se nezdařilo, kod chyby 20002 nelze vytvořit službu OpenService failed: 5.
Už jsem zkoušel snad všechny možné návody jak hru zpustit: odinstalováni hry,...
Poslední příspěvek
Ahoj ,
problém vyřešen, jednoho dne na mě vykoukla hláška jestli nechci nainstalovat armoury create i když jsem ho měl nainstalovaný a používal , i tak jsem dal nainstalovat. Program se přeinstaloval a když jsem chtěl spustit fortnite tak se chybová...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Počítač mi hlásí, že mám zapnout bránu Firewall. Když se jí pokouším zapnout, tak mi to vyhodí hlášku:
„Firewall v programu Windows Defender nemůže změnit některá nastavení.
Kód chyby 0x8007042c“
Nevíte někdo c s tím?
Poslední příspěvek
Popravdě já nevím co s tím, ale snad výrobce by mohl, koukni