Avast! PROFESSIONAL EDITION 4.8
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Avast! PROFESSIONAL EDITION 4.8
Když spustím PC přihlásím se tak musím asi tak cc 4-5 minut než se mi načne v liště ikona s internetem a ozve se klasická ozvěna windows která se ozve po přihlášení určitě je to kvůli AVASTU protože nikdy předtím mi to nedělalo zkoušel jsem i scan PC a nic nenašlo a ve většině případů mi po načtení netu .... vyskočí okno že se mi aktualizoval avast tak jestli to nemusím nějak nastavit ty aktualizace v avastu?
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional
-
- Pohlaví:
Re: Avast! PROFESSIONAL EDITION 4.8
Vítám Tě na PC-Help. Ty aktualizace by se při každým spuštění jistě neměly opakovat, spíš jde o to, jestli nemáš nastavenou nějakou kontrolu při spouštění.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Aktualizace Avastu je vydávána i několikrát za den a tak je pravděpodobné, že vždy po spuštění proběhne aktualizace. Pokud máš ještě další programy se spuštěnou automatickou aktualizací, může to být důvodem delšího nabíhání systému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ano ale když jsem Avast neměl tak se to nikdy nestalo.Zkusím se podívat do nastavení.
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”