Rozdělení videa ve formátu MPEG-2
Re: Rozdělení videa ve formátu MPEG-2
Není problém v avi, ale ve formátu DVD (DVD-ROM ISO specifikace). Nero mi zahlásí u souborů nad 2 GB (kontejner avi), že jsou moc velké, ať použiju UDF specifikaci. Vím o čem mluvím, současné BLU-Ripy (*.avi) mají kolem 2,36 GB, jen si je zkuste vypálit. Teda aspoň v Neru 6.6.0.16 to tak je 

-
- Pohlaví:
Nevím jestli tomu správně rozumím, ale Nero 6.6.0.16 a Nero Vision 3.1.0.25 používám a s DVD není problém, tedy 4,3 GB.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky nemám problém vypálit BluRay-rip ve formátu .avi na dvd disk jako data.Používám NERO 8.1.2.0 .Ovšem tazetel nemá DVD vypalovačku,takže ten má problém jinde.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Blue Spirit: 4,3 GB v jednom souboru? 

-
- Pohlaví:
Ano, protože můj "stroj" vše nezvládne, tak to v Pinnacle sestříhám a pak v NV udělám pozadí, tlačíto a vypálím DVD. Šlo byto i v Pinnacle, ale to nezvládlo renderování.
Nevím jestli si rozumíme, ale v NV udělat DVD není problém.
Nevím jestli si rozumíme, ale v NV udělat DVD není problém.
-
- Pohlaví:
Abych zde nevnášel nějaké zmatky, pak popíši postup.
1/ Video uložené z TV jako MPEG2 natáhnu do Pinnacle
2/ Vystříhám reklamy a opět uložím jako MPEG2 /mělo by to jít zrovna vypálit, ale to ta moje bedna nebere a konec
3/ Natáhnu to do Nero Vision, vyberu pozadí, tlačítka a vypálim.
Pokud jde o film, pak je to koukatelné, pokud bychom tam hledali vyšší kvalitu, pak s rozmyslem. Ale jeko fílm to jde.
1/ Video uložené z TV jako MPEG2 natáhnu do Pinnacle
2/ Vystříhám reklamy a opět uložím jako MPEG2 /mělo by to jít zrovna vypálit, ale to ta moje bedna nebere a konec
3/ Natáhnu to do Nero Vision, vyberu pozadí, tlačítka a vypálim.
Pokud jde o film, pak je to koukatelné, pokud bychom tam hledali vyšší kvalitu, pak s rozmyslem. Ale jeko fílm to jde.
Blue Spirit píše:Nevím jestli tomu správně rozumím, ale Nero 6.6.0.16 a Nero Vision 3.1.0.25 používám a s DVD není problém, tedy 4,3 GB.
Už nevíš co jsi psal?

-
- Pohlaví:
To X, nerozumím ti, vím co jsem psal. Nakopni mne jestli je tam nesrovnalost kterou nevidím. 
Pro upřesnění, mám Pinnacle s nějakým upgradem tuším 9.42 /nyní není nainstal./ a v něm jsem sestříhal přehršle filmů z TV, ale ten můj PC nezvládl renderovaní, když jsem vybral vytvořit disk, tak se to vždy kouslo. Tak jsem to ukládal jako MPEG2 kompaktabilní s DVD a pak pokračoval v Neru Vision. Znova natáhl do NV, vybral pozadí, tlačíto a vyplil DVD. Trochu komplikovaný, ale funkční.

Pro upřesnění, mám Pinnacle s nějakým upgradem tuším 9.42 /nyní není nainstal./ a v něm jsem sestříhal přehršle filmů z TV, ale ten můj PC nezvládl renderovaní, když jsem vybral vytvořit disk, tak se to vždy kouslo. Tak jsem to ukládal jako MPEG2 kompaktabilní s DVD a pak pokračoval v Neru Vision. Znova natáhl do NV, vybral pozadí, tlačíto a vyplil DVD. Trochu komplikovaný, ale funkční.
Blue Spirit: No tak koukni, jestli je na DVD jen jeden soubor 4,3 GB. Opravdu si připadám, jako když mluvím s Kaiem (mrtvý zabiják ze seriálu Lexx). 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No zřejmě se nedíval na strukturu disku.Jak již jsem jednou psal na DVD nenajdeš soubor větší než 0,99GB.To že jich tam je třeba 8 a DVD má celkově kolem 8GB jen pouhým zobrazením Vlastností nezjistí. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- Pohlaví:
Jenom nedorozumění, je o tak jak uádí Marfy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
.pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky - 3
- 2822
-
od uzivatelzacatecnik
Zobrazit poslední příspěvek
11 říj 2024 12:01
-
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4868
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-
-
- 9
- 2693
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
- 9
- 6125
-
od jval
04 bře 2025 20:41
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5970
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”