[OT]Jedenáctiletá mamina[OT]

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Stene
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

[OT]Jedenáctiletá mamina[OT]

Příspěvekod Stene » 04 lis 2009 14:42

Vím, že to sem dosti nepatří, ale rád bych se s vámi podělil o zajímavé zprávě. Je mi 18let a nedokážu si představit, že už bych měl 7mi letou dceru (syna)..

Brouzdám si dnes po internetu a na portálu seznam.cz vidím video - Jedenáctiletá Bulharka porodila na své svatbě:profesor: .. Po chvíli dalšího brouzdání, si uvědomuji co jsme to vlastně četl. Vrátím se tedy na seznam a aspoň 5x jsem si musel ten nadpis videa přečíst, zda nečtu špatně slovo Jedenáctiletá.. Proto bych chtěl slyšet vyjádření některých otců, co tady řeší počítačové problémy, co by udělali se svou 11letou dcerou, kdyby se jim do roky dostala zpráva o vnučce. Viz video ..Je to dost ojedinělý případ, ale i tak chci slyšet vaše názory

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: [OT]Jedenáctiletá mamina[OT]

Příspěvekod memphisto » 04 lis 2009 14:52

Bulharsko, Rumunsko apod. jsou země odkud k nám přišli hnědočeši a ti mají naprosto jinou mentalitu a množí se geometrickou řadou od dosažení dospělosti (15 let a dříve), takže nic nenormálního.

A to, že nebyli schopni s dcerou promluvit a vysvětlit jí to dříve, je jejich problém. Pokud to ovšem udělala dobrovolně. Pokud by byla k tomu donucena násilím a být to moje dcera, tak vezmu zákon do svých rukou a ten chlap by trpěl a přál by si umřít :evil:

Aha a teď jsem se podíval znovu, Novinky.cz :roll:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 04 lis 2009 14:54

:D :lol: O bulharsu toho moc nevím. Ale v 11letech? To jsem nevěděl, k čemu se pohlavní nástroje používají.

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 04 lis 2009 14:59

To já už jsem věděl, ale že bych se snažil to nějak používát, to se říct nedá :lol: tito lidé, jsou na jiné úrovni než my, takže to berte s rezervou ...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 04 lis 2009 15:03

Doba se mění a mladí dospívají dříve
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 04 lis 2009 15:07

Jo je tomu tak, nejen, že mladí jsou vyspělejší a vyspělejší, ale i více nevychovanější atp. Neříkám, že když jsem byl "mladý" (11-14 let) tak jsem byl ten nejhodnější, ale určitě jsem se nechoval jako ho*ado, ať už k lidem/věcem a podobně.

ponik
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ponik » 04 lis 2009 15:11

o mentalite lidi vypovida i to ze uz se v 11 vdavala a rodina je z toho stastna

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 04 lis 2009 15:12

jiný svět :eh:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 04 lis 2009 15:12

Nejsem zase takový stařeček (23 let), ale jak se chovají dnešní mladí to je katastrofa.Kvůli některým i lituji zrušení fyzického trestání na školách. Lituju všechny učitele na ZŠ, protože na ty spratky jsou prostě krátcí a nemají na ně metr. Základka je ze zákona povinná a jen tak tě vylít nemůžou. Třeba u nás si normálně žáci ze základky dovoli dát pěstí učiteli :evil:

Na druhou stranu i ty mladé holky vypadají o mnoho starší. Vypadá na 18 let a ještě to nemá občanku. Začít si s nějakou holkou dneska už smrdí kriminálem, pokud na prvním rande člověk nechce vidět občanku :lol:

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 04 lis 2009 15:14

Také nejsem nějak extra starý (19 let), ale plně s tebou souhlasím, je to rok od roku horší a horší a věřte, bude hůř ...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 04 lis 2009 15:18

Jenže ono je to i dobou. Prostě rodiče musí vác makat, aby děcka uživili, ale nezbývá jim na ně dostatek času a pak to tak dopadá, ale pak zase padne otázka, proč si teda ty děti pořizují, když na ně nemají ? :idea: Je to pořád dokola a tohle všechno ovlivňuje spousta faktorů

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 04 lis 2009 15:19

To já už jsem věděl, ale že bych se snažil to nějak používát, to se říct nedá

Tak to já jsem nevěděl, jen tušil, ale za žížalu jsem se už tahal. Sice jsem nevěděl proč, ale tahal... :lol:
Dneska se už moc netahám a zase nevím proč :lol: :lol: :lol:

Ale k tématu, holčina ani nemusela vědět co a proč. Stačilo, že strýček Pedo věděl, co a kam... :evil: Ale co můžeme očekávat od kultur, kde se může vdávat holka v jedenácti, případně se vdát se psem :inlove: Jak jsem rád, že to moje holka ustála a ve svých 20i letech si může užívat mládí a já nemusím poslouchat keci vrstevníků, že jsem dědek :flyer:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”