Dobrý den,
Chtěl jsem se vás zeptat jestli můj větráček se 3/4 pin. zapojením můžu zapojit na zakladní desce do ChipFanu? Děkuji za odpověď
Zapojení Větráčku do ChipFanu ? Vyřešeno
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zapojení Větráčku do ChipFanu ?
To mi hlava nebere.To máš tedy 3 pinový konektor (nebo 4 pinový molex,nebo 4 pinový PWM) a chceš ho zapojit na desce do třipinu SysFAN.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Na schématu od základní desky je napsáno ChipFan - 3 pinový- bohužel větráček budu mít do 2 hodin až si ho pojedu vyzvednout potom napíšu jaké má připojení..
Tady dodávám to schéma -(omlouvám se za kvalitu screenu, ale měl jsem po ruce jenom mobil), když bude potřeba dodám další screeny

půjde to do toho teda píchnout ? ten větráček ?

půjde to do toho teda píchnout ? ten větráček ?
pokud konektor sedí, ale je divný že tam už není měl by být k ventilátoru na chipsetu, ale tam už se většinou neosazují takže je tam volno no, nebo pokud tam sedí konektor nemůže se nic stát maximálně to nepojede, ale myslím že toto bezproblému půjde
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Akorát jestli to má autoregulaci tak se bude regulovat podle teploty chipsetu a ne podle toho jak bys asi chtěl
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak ChipFan je skutečně k zapojení přídavného ventilátoru k chipsetu (North Bridge).Lepší by to bylo zapojit do SysFanu,který je určen primárně pro přídavné ventilátory.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
JJ tak moc děkuju , za půl hoďky ho tu mám tak to zkusim - jinak tim sysfan myslíš SystemFan ? , na tom schématu nic jiného neni :/
jo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ještě bych měl takovou malou otázečku , všechno jede normál na chipfanu, ale bohužel mojí chybou byl větráček koupen se špatnými rozměry a tak se chci zeptat jestli vadí když je větráček připevněn jenom jedním šroubem ? 

ne
ok tak ještě jednou dík
, házim do vyřešenejch

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4266
-