Dobrý den pánové,
stal se mi menší problém a nevím co stím.Zkoušel jsem najít různé podobné problémy na internetu ale bohužel jsem nenašel ani jeden podobný.
Při zapnutí PC mě normálně najede uvodní obrazek jako vždy a zeptá se mě jestli chci spustit pc s běžným způsobem / Poslední známá funkční konfigurace. Zkoušel jsem obojí u každého to udělá to samé a to že WINDOWS načte a monitor problikne a restartuje se (Nenajede PLOCHA).
Kamarád mi poradil ať vytáhnu baterku ze základní desky nebo dám RAMku do jiného slotu. NEPOMOHLO
-----------------------------------------------------------------
K tématu přikládám i můj mail kdyby mi chtěl nekdo poslat vyřešení situace přes mail mihh4l(zavinač)seznam.cz
Po načtení windowsu se PC restartuje.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Po načtení windowsu se PC restartuje.
Vítám tě na pc-help.cz
Na mailu ti nikdo asi radit nebude - aspoň v to pochybuji. Zkus nabootovat CD s operačním systémem a opravit pomocí konzoli. Včera jsem měl v ruce notebook se stejným problémem, nainstaloval jsem čistou instalaci (protože NB byl asi 6let nepřeinstalovaný) a jede bez potíží.
Na mailu ti nikdo asi radit nebude - aspoň v to pochybuji. Zkus nabootovat CD s operačním systémem a opravit pomocí konzoli. Včera jsem měl v ruce notebook se stejným problémem, nainstaloval jsem čistou instalaci (protože NB byl asi 6let nepřeinstalovaný) a jede bez potíží.
Zdravím Stene,
děkuji za pomoc přeinstaloval jsem oddíl /c: windows jede. Každopádně to není vyřešeno na 100% protože hry / programy z oddílu /d: potřebujou knihovnu která v počítači není. (.dll )
Nevadí já,se s tím nemíním srát. Zítra instaluji nové Winy 7
.
Děkuji za pomoc.
děkuji za pomoc přeinstaloval jsem oddíl /c: windows jede. Každopádně to není vyřešeno na 100% protože hry / programy z oddílu /d: potřebujou knihovnu která v počítači není. (.dll )
Nevadí já,se s tím nemíním srát. Zítra instaluji nové Winy 7

Děkuji za pomoc.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Win7 ti můžu doporučit. Jestli chceš pořádnou instalaci, tak naformátuj celý disk. (NTFS)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2677
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48