[OT]Jedenáctiletá mamina[OT]

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: [OT]Jedenáctiletá mamina[OT]

Příspěvekod AleRx8 » 04 lis 2009 15:19

Hůř? To už snad ani nejde... Mě je 12 a takoví spratci co máme ve třídě... Učitelka fyziky, která u nás na škole učila měla depku a odešla. Žáci jí klidně do očí řekli, že je p*ča a nevadily jim ani zhoršené známky z chování. A učitelé většinou ty největší grázly přehlížejí a ti normální na to doplácí

Reklama
Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 04 lis 2009 15:19

Je to pravda..
Když je rodičům jedno, jak se jejich potomci chovají tak s nimi učitel těžko něco udělá. Já mít nějaké neomluvené hodiny a zhoršený stupeň z chování, tak mě naši vydědí.
Naposledy upravil(a) Stene dne 04 lis 2009 15:23, celkem upraveno 1 x.

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 04 lis 2009 15:22

Neřekl bych, že to je ten největší problém, sice ano doba, peníze ... ale nejdůlěžitější je výchova, děcka jsou rozmazlenější, drzejší a sprostí a nejen na ostatní, ale i na své rodiče a to se neřeší tak, jak by se to řešit mělo. Tak proč by nějaký smrad, nemohl zkoušet něco na učitele, když mu to doma krásně vychází, že ? Když už jsem si nějaké dítě pořídil, tak se mu snažím co nejvíce věnovat, chápu, že to někdy nejde (rodiče sedí od rána do večera v práci, aby si synáček mohl koupit nejnadupanější mobil, počítač, kolo ...), ale když už to děcko jednou mám, tak se o něj sakra starám ...

to karlos: "Tak to já jsem nevěděl, jen tušil, ale za žížalu jsem se už tahal. Sice jsem nevěděl proč, ale tahal... :lol:
Dneska se už moc netahám a zase nevím proč :lol: :lol: :lol: "

co k tomu dodat no, zasmál jsem se :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) bereline dne 04 lis 2009 15:24, celkem upraveno 1 x.
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

LifeRoma
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod LifeRoma » 04 lis 2009 15:24

šikovná holčina.. takovou bych chtěl:)
Jinak jak se bavíte o té mládeži... Mno jsou to hajzli, ale proč né, však ty naše zákony taky stojí za ho*no... Na mládež máme zákony krátké.-...
JUST METAL RULES THE WORLD!!!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 04 lis 2009 15:26

Jenže na naši mládež se ani nemůžou vztahovat zákony, protože s tím by musela i klesnout hranice od kdy už je "to" legální a těchto případů by i u nás byla spousta :? Prostě je to všechno o výchově :evil:

A jinak Karlos opět nezklamal. Ještě teď mám křeč v bránici :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 04 lis 2009 15:29

to karlos: "Tak to já jsem nevěděl, jen tušil, ale za žížalu jsem se už tahal. Sice jsem nevěděl proč, ale tahal... :lol:
Dneska se už moc netahám a zase nevím proč :lol: :lol: :lol: "

To jsi řekl pěkně :lol: :lol:

Rodiče dneska sedí od rána do práce a budují kariéru, během čeho si dětičky v 6ti letech hrají hry jako je WoW? Asi je to pohodlnější, posadit je za počítač a v klidu si lehnout.

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 04 lis 2009 15:29

Česká Republika :bigups: pochybuju, že by si tohle někdo dovolil třeba v Dánsku, i když tohle je všude, ale mluvím teď o % dětí ...

/o to hraní nejde, rodiče nadávají, jak sedíme pořád u PC, ale vem si jedno, je jiná doba, kdyby měl můj otec ve 14-15 letech počítač/internet, sedí doma u PC a chodí s kámošema po světě WoW atp. jiná doba, jiné možnosti

//a také mi tohle potvrdil, že kdyby měl v té době to co máme dnes my, tak sedí u pc a "baví" se ...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 04 lis 2009 15:32

To je pravda.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 04 lis 2009 15:48

Jak jsme hezky ujeli ke generačním výpovědím :lol:
Můj úhlavní kamarád je učitel. Má na to dokonce dvě vysoké školy, přičemž jedna je speciální pedagogika pro narušené děti. Učil ve výchovném ústavu, odkud byl "odejit", protože užil fyzického trestu, když chovanec napadl jeho matku (také učitelka). Asi každý normální člověk by se zachoval stejně a svou mámu chránil, před kdejakým grázlem, bohužel náš zákon a jeho prodloužená ruka, ředitel školy, jsou jiného názoru :huh: Odešel učit "přes ulici" do základní školy, "normální" děti. Po dvou letech to vzdal. Neměl žaludek na neochotu dětí se cokoliv učit a výpady rodičů, obviňujících učitele za neznalosti svých dětí. Dnes učí ve zvláštní škole děti retardované a je šťastný. Tvrdí, že jsou hodné, mají snahu se něco naučit a mají rádi "svého" pana učitele. Navíc, dle jeho slov: "... voni jak jsou blboučký, tak na tebe ani neumí vymyslet nějakou sviňárnu...". :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 04 lis 2009 15:51

To je pěknej příběh! :lol: :lol: :lol: Hlavně tedy ta pointa.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 05 lis 2009 07:17

Před pár dny mi u piva vykládal, jak narušil záchvatem smíchu hodinu přírodopisu, když byl na hospitaci u kolegyně, která přezkušovala děti ze znalostí probírané látky. Otázka: "Jaký je rozdíl, mezi domácím a divokým prasetem?". Odpověď: "Divoké nemá peří..." :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 05 lis 2009 09:36

bereline píše:že mladí jsou … více nevychovanější atp.
memphisto píše:… jak se chovají dnešní mladí to je katastrofa.

Jojo, pánová máte naprostou pravdu:
Hesiodos, 720 př. Kr. píše:Ztratil jsem všechny naděje, pokud jde o budoucnost naší země, až dnešní mládež převezme do svých rukou otěže řízení. Je to mládež neukázněná, drzá a nesnesitelná.
Nápis na kamenné desce ve starověké Asýrii píše:Naše země v poslední době upadá; úplatky a korupce jsou na denním pořádku; děti již neposlouchají své rodiče; kdekdo chce napsat knihu a je očividné, že se blíží konec světa.
Výrok egyptského kněze, 2000 př. Kr. píše:Náš svět je v kritickém stavu. Děti neposlouchají rodiče, neučí se, nemají snahu po vzdělání. Konec světa není příliš daleko.
Aneb nic nového pod sumcem.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”