PC u topení – nepřehřívá se?* Vyřešeno
-
- Pohlaví:
PC u topení – nepřehřívá se?*
Měl bych dotaz , nedávno jsem přesunul počítač na jiné místo k topení. Trošku se mi zdá jako by se počítač přehříval ,,, ale jen zdá vůbec to nevím jistě. Má vliv ( negativni ) když je PC cca 15 cm od topení ,,,, ?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 lis 2009 18:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic moc neříkajícího „PC u topení“. Vždycky je lepší přesnější nadpis.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic moc neříkajícího „PC u topení“. Vždycky je lepší přesnější nadpis.
Re: PC u topení Vyřešeno
ja si myslim, ze negativni vliv to ma, logicky nemuze nasavat chladnejsi vzduch, cimz se pocitac muze prehrivat. jakmile se zacne samovolne restartovat, sekat nebo tak neco, tak bych ho radeji dal jinam
...zijeme jen jednou...
Re: PC u topení
V nejlepším případě budeš mít počítač pomalejší ... 

tak nám zděl jaké jsou tvý teploty a hned ti řeknem jestli je na tom dobře nebo zle
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Pokud nemůžeš počítač přemístit, dej mezi topení a PC nějakou zástěnu, která zabrání sálání tepla.
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Třeba pomocí HWMonitoru.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
-
- Pohlaví:
Ok , zjistím ty teploty .....teď jsem na booku , jakmile dorazím domu tak sem hodim ty udaje
-
- Pohlaví:
Tak tady jsou ty teploty z HW monitoru ... bohužel se mi je nepodařilo ulozit na galerii nebo podobny servery kvuli spatnemu formatu ... ale aspon mam odkaz na stazeni pokud newa .
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/581 ... .64MB.html
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/581 ... .64MB.html
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC u topení – nepřehřívá se?*
Teploty jsou v pohodě jen u grafiky je troška vyšší ale není to nic hroznýho...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
ja mam pc taky u topeni a pohodicka 

-
- Pohlaví:
Tak teplota u grafické karty při hraní ,,, se mi už šplhá na 75 C .... a to není nějak naročná hra :(
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”