Jaký je rozdíl mezi videem 720p a HDTVrip?*
Jaký je rozdíl mezi videem 720p a HDTVrip?*
Cau nevite jakej je rozdil mezi verzemi videa 720p a HDTVrip ? Ta 720p ma vetsinou velikost pres 1GB a a HDTVrip 350MB. Praveze chci stahovat serial a nevim jestli v HDTVrip velikost:350MB nebo 720p velikost: pres 1GB. Mohl by mi nekdo pls vysvetlit rozdil mezi tim? 

Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 lis 2009 18:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „720p a HDTVrip“ – při jeho přečtení jsem vůbec nepochopil, na co se ptáš. Vidíš, že stačí málo, a hned je vše jasné.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „720p a HDTVrip“ – při jeho přečtení jsem vůbec nepochopil, na co se ptáš. Vidíš, že stačí málo, a hned je vše jasné.
Re: 720p a HDTVrip
tak 720p je hd rozlišení HDTVrip je rip hd rozlišení natočenýho s tv takže kvalita bude o poznání horší
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Re: 720p a HDTVrip
viděl bych to tak, pokud se na to budeš dívat na 17" monitoru, tak si stáhni klidně jen rip, pokud třebas na 22" a výše tak v 720p neuděláš chybu
pro porovníní si mužeš stáhnout jeden rv ripu a druhý v 720p a rozdíl poznáš hned.

pro porovníní si mužeš stáhnout jeden rv ripu a druhý v 720p a rozdíl poznáš hned.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 6513
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”