Sháním ovladač na zvukovku Sound Blaster CT 4170, výrobce již ukončil technickou podporu této karty. Prosím pomozte.
Je to pro Win98se.
Ovladač na Sound Blaster CT 4170
Naposledy upravil(a) Lou dne 02 úno 2006 10:09, celkem upraveno 1 x.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rozhlédni se po téhle stránce. Snad tam něco najdeš. Ale snad za to nechtějí prachy.
Měl bys napsat, do jakého systému ty ovladače chceš. Zkus si to sem doplnit:
Ještě tady nabízejí ovladače na 16kovou zvukovku.

Měl bys napsat, do jakého systému ty ovladače chceš. Zkus si to sem doplnit:
Ještě tady nabízejí ovladače na 16kovou zvukovku.
Jak jsem už napsal výrobce už nemá nic, z toho posledního odkazu něco mám ale teprve se uvidí zda to bude fungovat. Díky. 

Re: Ovladač na Sound Blaster CT 4170
Většinou jsou tyhle drivery na netu za peníze, protože už jsou tězko k sehnání (starší zvukové karty řady Sound Blaster Vibra 16 od Creative Labs už používá skutečně málokdo), ale ovladač konkrétně pro tuto starší kartu a preferovanou platformu (Windows 98SE) si můžete stáhnout na stránkách http://drivers.kx.cz/tutorials/Sound-Blaster-Vibra16-CT4170.html. Pokud máte karty typu Sound Blaster Live! nebo Audigy, pak neváhejte a zkuste přímo http://drivers.kx.cz, kde jsou alternativní ovladače pro tyto karty zdarma a oproti originálním drivers jsou o dost kvalitnější, podporují standardy jako ASIO nebo DirectX, mají velké možnosti (až neomezeného) směrování, skinovatelný mixpult nebo možnost doprogramování vlastní HW efektů. Určitě zkuste 

-
- Pohlaví:
Re: Ovladač na Sound Blaster CT 4170
driverskx vítám Tě na PC-Help. Snaha se cení, ale ten dotaz je starý cca 4 roky. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10357
-
od maschke0