Problém je následující. Notebook s Win Vista Home (Premium?), asi dva týdny starý. Ani v jednom z prohlížečů (IE 8.0, FF 3.5.5, Opera 10.01) nelze zobrazit živé vysílání České televize. Problém bude zřejmě ve Win. V prvním případě je NTB připojen k internetu přes wi-fi, pak při pokusu o spuštění i-vysílání hlásí všechny prohlížeče pád a ukončí se. V druhém případě je NTB připojen k internetu přes datovou kartu O2, pak při pokusu o spuštění i-vysílání se sice okno pro přehrávání zobrazí, ale tím vše končí. Pro Firefox jsem přeinstaloval WMP plugin, ovšem bez úspěchu.
Máte nějaké nápady pro vyřešení situace. NTB není můj, vím, že ho obhospodařuje firemní IT, ale nemám o něm to nejlepší mínění, v minulosti nedokázal zálohovat záložky FF.
V prohlížečích neběží i-vysílání ČT
Re: V prohlížečích neběží i-vysílání ČT
Když jsi instaloval plug-in do Firefoxu, už jsi restartoval PC? Už si to přesně nepamatuji, ale také mi to nechtělo hned běhat. 

Restartoval. Bez účinku. Jen upozorňuju, že to nejde ve všech třech prohlížečích.
Některé videa tam neběhají na všech rozlišeních, na stránce jako kvalita. 

Přečti si znovu první příspěvek, ano?
Na jiném PC připojeneém přes totéž wi-fi vše jede bez problémů (Win XP Profi).
Na jiném PC připojeneém přes totéž wi-fi vše jede bez problémů (Win XP Profi).
Takže uplně stejné video na stejnou kvalitu? Také jsem se párkrát totiž divil, že mi video nejede a jiné jelo. Neblokuje to firewall na notebooku? 

Neblokuje. To by ostatně prohlížeče nepadaly.
No, tím si nejsem jistý 

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”