Mám problém s určitým souborem. Tadyje topic.Nic se nevyřešilo,ale jak píšu v posledním příspěvku po 18 hodinách jsem myslel,že se vše převedlo.Přišel jsem z práce ,DVD vysunuté,program skončil,pustil jsem film a jel.Ovšem dnes jsem zjistil,že to není úplně do konce.Chybí tam asi 10minut.To by mě tak nevadilo,ty díly mám jinde ovšem chtěl jsem si udělat kopii a to nejde.Nero,Ashampoo i Alcohol hlásí ke konci chybu a hotovo.Nechápu sice jak se to původně vypálilo,když to nebylo do konce,ale to neřeším.Teď hlavně jak bych si udělal zálohu,protože znovu to převádět v případě poškození raději ne.
Vím,že kdysi mi pomohl program RATDVD který jediný mi zkopíroval i film částečně poškozený.Taky ho zkusím,ale nemá někdo ještě jiné řešení?V tom RATDVD to totiž taky trvá dost dlouho ,musí se konvertovat ikdyž to nepotřebuji,potřebuji jen kopii toho DVD.Ještě na upřesnění nejedná se o poškozený nosič,ale špatná data.
Jak kopírovat "nedokončené"DVD
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak kopírovat "nedokončené"DVD
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Pohlaví:
Re: Jak kopírovat "nedokončené"DVD
Já bych to DVD otevřel a ty soubory "přetahal" a pak teprve vypálil.
Je evidentní, že některé díly jsou prostě špatné, poškozené ... Vybodl bych se na to a stáhnul to odjinud. Nakonec po nějaké době třeba ani některý díly nepřehraješ ...

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
BlueSpirit:Myslíš z video_TS jednotlivý soubory ?
X:V AVI jede všechno naprosto bezproblémově .Jenty dva soubory při převodu na DVD video dělají to co dělají
Navíc jakto,když to nebylo dokončený/tedy převod/se to normálně vypálilo ikdyž nedokončené.No a pokud se to vypálilo,tak musí být DVd normálně uzavřené a dokončené ,tak proč nejde přepálit?Znovu to hledat je nadlidské síly jsou to některé starší filmy pohromadě.Nikde jinde jsem to neviděl a hledat to jednotlivě,to už ne!Ono se zase svět nezboří.V DiVx se na to dá dívat taky jen prostě starý domácí kino, co mám v dolním patře, to nebere a kluk je hlavně u toho
A taky chci nějak tomu přijít na kloub 
X:V AVI jede všechno naprosto bezproblémově .Jenty dva soubory při převodu na DVD video dělají to co dělají

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Pohlaví:
Tak jsem to myslel, alespoň já bych to tak zkusil, ale jestli to funguje nevím. Je to pokus.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to tímhle.http://www.slunecnice.cz/sw/isobuster/dokáže doplnit vadné sektory.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
richrichie:Dík,ten jsem zkoušel a nepomohlo.Já tam nemám vadný sektory,jako,že by mě vynechávalo nebo tak podobně mě proistě konec chybí,on se ani nepřevedl.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pak asi nejrychlejší bude stahnout ho znova.
-
- Pohlaví:
On nenapsal co je to za DVD, možn je soukromé a nestažitelné.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:

-
- Pohlaví:
Tak jsem našel "i film částečně stažený". Pak nerozumím.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když klikneš v prvním příspěvku na odkaz dozvíš se co převáděl.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”