C++ rady

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Makiavely
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: C++ rady

Příspěvekod Makiavely » 01 říj 2009 21:07

Právě že vypíše i na kterém řádku je chyba, ale když to kontroluju podle zadání tak je to zprávně, já ti už nevím, mám stahnutou tu knížku C++ za 21 dní, a ten borec co ji skenoval tak k ní i přibalil už hotové cvičení, které se dají otevřít v to visualu, a i tak mi to hází ty samé chyby jak když to napíšu já ručně plus ještě když to otevřu ve visual 2008 tak to ještě hází tu chybu s tím include, už jsem to odinstaloval abych zkusil ještě další ms visuläl 2008 profesional, pak se uvidí, jen ještě by se hodila rada čím nejlíp vyčistím registry od toho bincu co jsem tam za posledních pár dnů nadělal? Sice mám tune up ale to mi přijde jako málo efektivní. Předem dík za každou radu....
"Žijeme pro nic ,ale umíráme pro něco."

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 říj 2009 21:34

Pro standardní C++ nemůžeš používat Visual Studio, protože to jede podle standardu .NET a příkazy mezi C++ a C++.NET se liší. Jedině tam přenastavit kompilátor, aby na to hleděl a pak by to mělo být ok. Pokud chceš ale jen C++, tak používej ten program Dev, který je doporučen v té knize.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Makiavely
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Makiavely » 01 říj 2009 22:31

Aha, no zkusím co radíš, já jsem hledal na stránce : http://www.programovat.kvalitne.cz/ , tam má vypsané právě MS Visual tak jsem se podle toho řídil, a ten Dev tam má jako Freware, ale přece i když ve MS visualu 2008 dáš nový projekt tak se tam dá vybrat c++, uvidím zkusím.

Makiavely
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Makiavely » 05 lis 2009 18:42

Zdravím všechny rádce na tomto foru, jsem tu po malé přestávce zpět a zase jdu žebrat o pomoc, pořád se snažím naučit C++, jsem u tříd a nemůžu se přes ně dostat, ať napíšu program jak chci pořád na mě háže chyby, neměli by jste někdo výpis programu (.hpp .cpp) jednoduché demonstrace vypočítání obvodu obdélníku nebo něčeho podobného pomocí třídy jen abych si porovnal kde dělám chybu. Dík za kazdou radu.

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 06 lis 2009 11:46

Já teďka budu taky číst třídy, zatim docela chápu funkce.
Něco na třídy je v kurzu na linuxsoft.cz
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Makiavely
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Makiavely » 06 lis 2009 22:02

Zdar, já už je četl snad 3* dokola a pořád se mi je nedaří realizovat v praxi, kompilátor na mě pořád plive chyby. Kdyžtak sem svoji Třídu hoď až nějkakou svoji budeš mít napsanou OK". Tady je link co jsem našel zase já: http://www.chapadlo.cz/weblog/clanek/moje-zacatky-v-cpp

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 09 lis 2009 07:46

Tak už jsem začal třídy. Je tam klíčové slovo Class, následují závorky... to máš v té učebnici, máš stejnou jako já si psal ne ? Naučte se C++ za 21dní Já jenom nechápu co v C++ znamená to :: jako je třeba u std::cout, nebo v té knížce Kocka::Mnau
Kdyby mi to někdo chytřejší vysvětlil, měl bych jasno.
iPhone XS

Makiavely
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Makiavely » 18 lis 2009 22:34

Tak jak s těma třídama, pokročils? Nebo na to zatím kašleš jako já, pokračuju dál i bez nich, kdybys je měl nebo kdokoliv kdo si tohle čte a věděl nějaký rozumný příklad nebo návod, sem s ním please, ale návod jen takový který je schopný navázat na knížku C++ za 21 dní na stránce zhruba 155, rad a návodů je u strýcka googla hromada ale většinou tam ti lidi používají příkazy které ještě neznám.

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 19 lis 2009 13:10

Však v té knížce máš příklady. Já jsem se začal učit web takže jsem c++ nechal.
iPhone XS

Makiavely
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Makiavely » 19 lis 2009 22:56

Jo to jsou, a chápu třídy ale neumím je použít. Tot vse. Umět dělat dobré web stránky taky není na škodu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”