spyware problem

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Crema
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

spyware problem

Příspěvekod Crema » 09 lis 2009 18:23

takze nasel sem tu ve clancich nakej program eScan anti virus a naslo mi to dost bych a neaky 2 spyware.. mohl by mi nekdo prosim rict jak muzou pc skodit? a neakej program kterym je a ty chybny objekty odstranim?

Objekt "Spyware.NetScreenWatch Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "CyberSitter Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".4-Windows-i386[1]". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".d2s". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".dem". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".dt". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".hpk". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".key". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".mpq". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".set". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".sqlite". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".wad". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.

Reklama
Crema
Level 1
Level 1
Stav:

Re: spyware problem

Příspěvekod Crema » 09 lis 2009 19:11

nikdo nevi?:(

Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 09 lis 2009 20:03

Projed PC superantispyware,ten dokáže hodně najít a odstranit nebo Malwarebytes' Anti-Malware

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 09 lis 2009 20:04

Nic tam nemáš , to jsou jen zbytky po odstraněných nákazách.
Máš nějaké problémy?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Crema
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Crema » 09 lis 2009 21:00

no meni se mi citlivost mysi vzdycky se mi ve hre trosku sekne obraz jako by se neco zpustilo nakej proces a zmeni se , a pred tim testem sem spoustel kontrolu v avastu nic to nenaslo a pak to naslo ty 2 v tom druhym

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 09 lis 2009 21:18

Vlož log:
viewtopic.php?f=70&t=5119

Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Crema
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Crema » 10 lis 2009 20:18

nic to nenaslo u vseho 0 a citlivost se poŕad meni nemuzu mit spatnou zakladni desku?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 11 lis 2009 08:39

Přeinstaluj ovladač myši, v základní desce to asi nebude.
Zkus myš vyměnit. Jak je připojena? PS/2 nebo USB? Zkontroluj ovladače z MB (CD) na USB 2.0.
Vlož ten log z HJT.

Crema
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Crema » 11 lis 2009 15:37

uz sem sem ´daval hodne hjt logu a vsechno bylo v poradku ta mys blbne pres usb i ps2 tenhle problem mam uz neco malo pres rok ale ted se to meni strasne casto delalo mi to i na jinych mysich a ovladace mam naky zakladni z netu protoze CD sem ztratil a nemuzu ho najit ale dalo mi to i bez tech ovladacu ted mam win 7ky a dalo mi to i na win xp

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 11 lis 2009 15:42

s win7, by neměly být problémy s ovladači , samo si je nainstaluje.

Zkoušel si jinou myš??

Přece jen bych chtěl vidět LOG z HJT +z Malwarebytes' Anti-Malware

Crema
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Crema » 11 lis 2009 15:53

jj tahle je uz treti

Crema
Level 1
Level 1