Tak lidi dneska jsem se rozohodl nainstalovat windows 7 jsu docela spokojeý až na jebnu věc..a to je že ja mam internet od ADSL od O2 a mam to připojený přes USB kabel ale potřebuji mít nainstalovaný program přes kterej mi to pojede tak jsem hledal krabicu od toho internetu a nasel 7sem tam i CD tak že si ten program nainstaluji ale ono tam to je jen pro windows XP,ME,2000 a ja už mám W7 tak mě poradte co mam udělat aby mi to šlo..
/Podle pravidel fóra má název tématu co nejvýstižněji popisovat podstatu problému. Windows 7 je - pokud se nepletu - operační systém od MS. Ne, že by operační systémy o MS nebyly problém, ale problém tohoto rozsahu zřejmě řešit nechceš.
//přejmenováno
//mmm
Instalace ovladačů, které jsou pro XP, do Win 7
Re: Windows 7...
Spusť instalaci toho programu v režimu kompatibility s Win XP, mělo by to fungovat.
Měl jsem víc podobných problémů, že mi něco nešlo nainstalovat z důvodu nepodporovaného OS, ale spuštění v režimu kompatibility (Doporučená nastavení v kontextovém menu) mi problém ve VŠECH případech vyřešilo.
Dej sem vědět, jak jsi dopadl.
Měl jsem víc podobných problémů, že mi něco nešlo nainstalovat z důvodu nepodporovaného OS, ale spuštění v režimu kompatibility (Doporučená nastavení v kontextovém menu) mi problém ve VŠECH případech vyřešilo.
Dej sem vědět, jak jsi dopadl.
Re: Instalace ovladačů, které jsou pro XP, do Win 7
nepomohlo to dal jsem možnost XP/2000 a prostě to tam piše že nemam XP ani 2k tak ted nevím..jestli se to nead stahnout nekde na netu pro Win 7
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak mi nedochází, k přesně jakýmů zařízení potřebuješ ovladače. /USB/ ? :O
A jak se jmenuje ten program. /Manažer/ ?
A jak se jmenuje ten program. /Manažer/ ?
prostě mam modem ZyXEL P600H a prostě mě to dotedka valilo přes USB protože jsem měl nainstalovanej ten program ale jak jsem te přeinstaloval ten windows tak ten proram nejde už nainstaovat prosím jestli tu nekdo ví kde stahnout ten program na win 7 tak at to sem linkne mco vás prosím..
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hledal jsem jmenovanou bránu ZyXEL 660H a v hw popisu jsem našel tohle:
ADSL: jeden RJ-11 či RJ-45
LAN: čtyřportový switch, 10/100M Auto MDI/MDIX
Resetovací tlačítko
LED indikátor stavu
Napájení 12 V DC pro P-660H-6x,12 V AC pro P-660H-Dx a P-660H-Tx
Žádný USB nevidím. Takže otázka zní: co to vlastně máš?
Pokud je to nějaký modem s routerem, pak ho připoj přes RJ45 do síťovky a žádný software nebudeš potřebovat.
Jinak instalovat ovladače určené pro WinXP na W7 je zaručený postup, jak co nejdříve spatřit obrazovku smrti.
ADSL: jeden RJ-11 či RJ-45
LAN: čtyřportový switch, 10/100M Auto MDI/MDIX
Resetovací tlačítko
LED indikátor stavu
Napájení 12 V DC pro P-660H-6x,12 V AC pro P-660H-Dx a P-660H-Tx
Žádný USB nevidím. Takže otázka zní: co to vlastně máš?
Pokud je to nějaký modem s routerem, pak ho připoj přes RJ45 do síťovky a žádný software nebudeš potřebovat.
Jinak instalovat ovladače určené pro WinXP na W7 je zaručený postup, jak co nejdříve spatřit obrazovku smrti.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Re: Windows 7...
sumpator píše:Spusť instalaci toho programu v režimu kompatibility s Win XP
Tento režim je dostupný pouze ve verzích Professional, Ultimate a Enterprise.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud z nějakého důvodu netrváš na USB použij klasické připojení. Kabel je dodáván s routerem, tedy pokud nemáš nějaký speciální router jen s USB.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
kolami00 píše:Tak lidi dneska jsem se rozohodl nainstalovat windows 7 jsu docela spokojeý až na jebnu věc..a to je že ja mam internet od ADSL od O2 a mam to připojený přes USB kabel ale potřebuji mít nainstalovaný program přes kterej mi to pojede tak jsem hledal krabicu od toho internetu a nasel 7sem tam i CD tak že si ten program nainstaluji ale ono tam to je jen pro windows XP,ME,2000 a ja už mám W7 tak mě poradte co mam udělat aby mi to šlo..
/Podle pravidel fóra má název tématu co nejvýstižněji popisovat podstatu problému. Windows 7 je - pokud se nepletu - operační systém od MS. Ne, že by operační systémy o MS nebyly problém, ale problém tohoto rozsahu zřejmě řešit nechceš.
//přejmenováno
//mmm
Skor ti pojde ovladace s visty ak mas na to... a pak se aktualizuji sami... s XP nejely ani mne... Vistacky se mi nahodily a pak se aktualizovaly sami

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3014
-
od petr22