Ahoj lidičky, chtěl bych posílit svuj pc v podobě HD 4890. Chtěl jsem se zeptat, jestli bych musel krom zdroje posílit ještě něco, nebo jestli má sestava jinak vyhovuje. Díky za odpověď
Tak určitě by bylo dobrý, kdybys uvedl celej název toho zdroje. Hodnota 420W nestačí. Ten procesor bude mít asi co dělat, si myslim. Jakou má frekvenci? 2GHz? Řekl bych, že tý ATIně nebude stačit...
No tak určitě to bude chtít novej zdroj. Tahle grafická karta má docela krutou spotřebu. Tvůj Eurocase by to asi jen těžko rozdejchával... Jinak s tím procesorem, můžeš se pokusit ho ještě trochu popohnat. Ale asi bych taky bral novej...
Jasný no.. Nemohli by ste mi kdyžtak najít nějakej levnej CPU... Mám teď šanci splašit levně MB za pakatel od kámoše. Je to socket AM3, podrobnější typ mi ještě dá vědět..
Nabízím k prodeji profi grafickou kartu AMD Radeon Pro W6400.
Profi grafika na 2D a 3D CAD a podobné aplikace. Jednoslotové provedení, v balení i kratší plech pro kompaktní skříně. Architektura RDNA 2, 768 stream procesorů, 4 GB GDDR6, PCI Express...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, potřeboval bych navrhnout sestavu. Použití bude na internet a filmy. 4k nepotřebuju. Hry maximálně WoT 1 az 2 za rok. Chci AMD a co jsem se tak díval, tak bych to chtěl navrhnout okolo R5 5500gt, bez GPU a složit to nechám u CZC - snad je brzo...
Poslední příspěvek
Tam toho člověk taky moc nevymyslí, ale tam to taky není o počtu, ta case má aspoň120mm, takže to už nějaký "průvan" udělá, při nejhorším to bude jen celé o něco hlučnější.