Zhodnocení videotutoriálu

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Martimos
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Zhodnocení videotutoriálu

Příspěvekod Martimos » 22 lis 2009 11:51

Ahoj, začínám pro známý (časem možná i pro veřejnost :smile: ) tvořit video návody v Sony Vegasu a Adobe After Effects. Zatím jsem udělal jeden jednoduchej a chtěl bych se zeptat, jestli vám příde srozumitelnej atd.. Chtěl bych, aby to dokázal udělat i uplný začátečník, tak chci vědět jestli je tam všechno jasně vidět jak je co uděláno, nebo bych měl přidat i textové poznámky. Komentovat ten tutoriál moc nechci - nevim co bych k tomu říkal. :D Díky za názory.
Tady je odkaz: http://ulozto.cz/3129581/animated-weather.rar
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Zhodnocení videotutoriálu

Příspěvekod mmmartin » 22 lis 2009 13:01

Poněkud mi vadí příliš rychlé a někdy poněkud chaotické pohyby kurzoru. Možná by prospělo jeho barevné zvýraznění, případně zapnout funkci, při které za sebou kurzor zanechává stopu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 22 lis 2009 15:05

Taky se mi zdá kurzor poněkud rychlý a chtělo by to komentář co zrovna nastavuješ ... jinak moc pěkné.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Sway
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sway » 22 lis 2009 16:00

jj určitě bych tam namluvil co právě děláš, jinak v tom bude mít spousta lidí zmatek... :wink: (popř. ty titulky :D ) kurzor se dá stíhat, ale určitě by bylo pohodlnější ho nějak zvýraznit nebo aspoň ukazovat tu dráhu...
myslím si že by to měl zvládnout i začátečník... :wink: a když už jsme u tý tvorby videí, tak před rokem jsem si docela dával After Effects, ale už jsem to beztak všechno zapomněl :D ...tak se pochlubím asi nejlepším kouskem http://www.youtube.com/watch?v=wv6FLqq3fAY :wink: dobrý, ne? :lol:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”