Čau všem, prosím Vás, potřebuju radu..už tady sice podobný problém byl, ale jaksi jsem nepochopil jeho řešení, tak bych rád slyšel Vaše rady..
Dneska jsem namontoval satelit, mám konvektor pro příjem ze 2 družic a rozvod na 4 přijímače (4tv). Podařilo se mi naladit jen družici Astru3 a šly mi neplacené programy vpoho, Astru1 jsem nemohl naladit ač jsem točil jak chtěl, pořád 0 procent kvality signálu. To je první problém. A druhý je ten, že mi po půlhodině vypadl obraz a na obrazovce se objevila hláška : 'Služba není v tomto okamžiku k dispozici.. A ikdyž vložím kartu skylink do přijímače, pořád tato hláška. Je to na všech 4 přijímačích a zkoušel jsem znovu pootočit parabolou, signál je, ale obraz žádný, jen ta hláška, nevíte prosím, v čem by mohl být problém?? Díky
Na satelitu nenaladím Astru1 a vypadl mi obraz.*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Na satelitu nenaladím Astru1 a vypadl mi obraz.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 lis 2009 22:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Problém se satelitem“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Problém se satelitem“.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Na satelitu nenaladím Astru1 a vypadl mi obraz.*
1)Máš nejspíš prohozeny konventory..
Tím co má chytat Astru1 , chytáš Astru 3A ( zaměň konventory, nebo nech ten správný a otáčej parabolou).
2) máš nespíš naladěn program , na který nemáš kartu. Zkus nejdříve na oba konvertory naladit FTA , free to air.
Tím co má chytat Astru1 , chytáš Astru 3A ( zaměň konventory, nebo nech ten správný a otáčej parabolou).
2) máš nespíš naladěn program , na který nemáš kartu. Zkus nejdříve na oba konvertory naladit FTA , free to air.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, takže problém s obrazem se vyřešil pootočením paraboly ovšem astru1 nejde chytnout, ne že by mi to nějak extra vadilo, ale nemusel jsem kupovat konvertor pro dvě družice :) kdyby někdo vědel, v čem by mohl být háček ať dá vědet, díky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To máš monoblok twin?
Máš to špatně natočený, chytáš to konvertorem , který má být na Astru1H, takže je to když stojíš za parabolou , tak levý konvertor( nalevo) má chytat Astru1H a ten vpravo Astru 3A ( je to zrcadlově pootočený). Zkus vyndat kabel z třeba z levého konvertoru a ten druhý ( pravý) nastav pootáčením na Astru 3A. Pak připoj druhý a měl bys mít obě družice, tedy pokud máš správně nastavený DiseqC...
Máš to špatně natočený, chytáš to konvertorem , který má být na Astru1H, takže je to když stojíš za parabolou , tak levý konvertor( nalevo) má chytat Astru1H a ten vpravo Astru 3A ( je to zrcadlově pootočený). Zkus vyndat kabel z třeba z levého konvertoru a ten druhý ( pravý) nastav pootáčením na Astru 3A. Pak připoj druhý a měl bys mít obě družice, tedy pokud máš správně nastavený DiseqC...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
takže mám monoblock quad a diceqC uvnitř , Astra 3 je nastavena na diceqC A a Astra1 na diseqC na B
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8408
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08