V čem otevřu své internetové stránky?*
V čem otevřu své internetové stránky?*
Čau lidi odešel mi pevnej disk a já blbec neměl zálohovaná data. Takže jsem přišel i o internetové stránky které sem měl na internetu. stáhl jsem si je zpět do PC ovšem nevím jak je v programu otevřít. raďte (v nejhorším přípaďe) třeba i jiné programi které je otevřou
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 lis 2009 15:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Cariboost premium edition 1“ – to je název HTML editoru, ale nijak nepopisuje tvůj problém. Taktéž jsem stránky přesunul do správné sekce.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Cariboost premium edition 1“ – to je název HTML editoru, ale nijak nepopisuje tvůj problém. Taktéž jsem stránky přesunul do správné sekce.
Re: V čem otevřu své internetové stránky?*
To je nemůžeš otevřít v tom programu, ve kterém jsi je vytvářel?
Mimochodem – stahoval jsi je jak? Ukládáním z prohlížeče (neboli deformované prohlížečem, případně spolu s reklamou poskytovatele), anebo přes FTP?
Mimochodem – stahoval jsi je jak? Ukládáním z prohlížeče (neboli deformované prohlížečem, případně spolu s reklamou poskytovatele), anebo přes FTP?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jo nemůžu, přes ftp sem je stáhnul
Proč nemůžeš? Ten program už nemáš? Tak si ho (jsi-li na něj zvyklý) nainstaluj znova. Jestli se nechceš učit psát kód ručně (HTML/CSS), pak uložené stránky načti v nějakém wysiwyg editoru. Buď v tom Cariboostu, nebo v jiném. Mezi nejlepší editory tohoto druhu prý patří NVU, případně jeho nástupce KompoZer (NVU se už nějaký čas nevyvíjí).
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
problém je v tom že se to přes cariboost ukládá do složek obrázků atd. a ten cariboost to neumí otevřít aspoň nevím jak myslíš že by to jinej zvlád?
Zkus to.
Ale stejně nechápu, žes to tím Cariboostem vytvořil ve složkách a tak jsi to nahrál na web, ale když to stáhneš, tak to v těch složkách nepřečte.
Ale stejně nechápu, žes to tím Cariboostem vytvořil ve složkách a tak jsi to nahrál na web, ale když to stáhneš, tak to v těch složkách nepřečte.
- Mýliti se je Myloš.
ne nepřečte
další rady už nemáte ? přes ty programi mi to nějak nejde
„mi to nějak nejde“ je otázka pro věšteckou kouli, a tu tady asi nikdo nemá.
Můžeš popsat, jak v tom kterém programu stránky načítáš, že „to nejde“?
Můžeš popsat, jak v tom kterém programu stránky načítáš, že „to nejde“?
- Mýliti se je Myloš.
V NVU sem tam zkoušel otevřít soubor a adresu se to tam sice dalo ale jen úvodní stránka. Nějak nevim jak se s tim pracuje. pls nezkusíte to někdo vitáhnout z tohodle slunecni-hodiny.ic.cz
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty soubory jsou .html - pokud si to stahoval pomocí FTP jak si psal tak to musí jít otevřít v PSPadu - nebo poznámkový blok
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3516
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 13:19
-
- 8
- 5057
-
od kecalek
04 zář 2024 16:03
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4605
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
- 5
- 1970
-
od jurasek9
05 pro 2024 07:50
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4945
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”