Nefunguje kamera
Nefunguje kamera
Dobrý den mám problém ve skype mi nefunguje kamera Genius EYE 110 můj protějšek nevidí obraz , zkoušel jsem různá nastavení zatím bez výsledku nevíte nějakou radu?
-
- Pohlaví:
Re: Nefunguje kamera
Co myslis tim -ruzne nastaveni- ? ,
1, Tools >Options >General >Video Settings ...sam svoji webku vidis ?
2, vidis ty ucastnika video-hovoru ?
3, on nevidi nic - cerno, a nebo zelenou obrazovku tam, kde ma byt tvuj obraz
1, Tools >Options >General >Video Settings ...sam svoji webku vidis ?
2, vidis ty ucastnika video-hovoru ?
3, on nevidi nic - cerno, a nebo zelenou obrazovku tam, kde ma byt tvuj obraz
No já protějšek vidím on vidí jen černou obrazovku jinak nic jen to ukazuje že to načítá a jinak nic . Svojí webku vidím normálně funguje
-
- Pohlaví:
Jesltize sam sebe - svoji webku vidis, neni problem ve tvem nastaveni.
Ten muze nastat jen kdyz treba mylne zadas typ kamery (i kdyz se nastavuje automaticky a Skype si to udela samo, nekdy je nutne to prekontrolovat v nastaveni video-hovoru aby jsi zadal typ instalovane webky, podobne jako treba v nastaveni pripade mikrofonu).
Obecne k tomu jde rict jen toto:
1. nekdy se vyskytuje problem v pripade, ze video-hovor/nici nemaji stejnou verzi skype > to, ze to dela jen s jednim z uzivatelu tomu nasvedcuje
2. povazujes-li to za dulezite, dotazej se druhe strany, jakou verzi ma > pripadne, at si 'povysi' na aktualni, ale zase je zde pripadny problem s kompaktibilitou, tj. jeden z vas muze mit jinou - starsi verzi z duvodu, ze novejsi mu nemusi jit
3. a dale s tim i souvisi ''zelena/cerna obrazovka'', coz je znak: ...momentalniho problemu jako je pretizeni PC, a nebo pomaly interent
- a potom je to obecna kombinace uvedenych problemu, ktera vesmes nema reseni v pripade, ze se jedna jen o problem u jednoho uzivatele, a tedy se nejedna o programovou zavadu spatneho nastaveni Skype/webky/PC (za predpokladu, ze to ''jednou jde a jednou nejde'', protoze je mozne i blokovat hovor/webku podle vyberu - ale pravdepodobne se jedne o free-volani a tyka se to jen jednoho ucastnika, jak uvadis)
Ten muze nastat jen kdyz treba mylne zadas typ kamery (i kdyz se nastavuje automaticky a Skype si to udela samo, nekdy je nutne to prekontrolovat v nastaveni video-hovoru aby jsi zadal typ instalovane webky, podobne jako treba v nastaveni pripade mikrofonu).
Obecne k tomu jde rict jen toto:
1. nekdy se vyskytuje problem v pripade, ze video-hovor/nici nemaji stejnou verzi skype > to, ze to dela jen s jednim z uzivatelu tomu nasvedcuje
2. povazujes-li to za dulezite, dotazej se druhe strany, jakou verzi ma > pripadne, at si 'povysi' na aktualni, ale zase je zde pripadny problem s kompaktibilitou, tj. jeden z vas muze mit jinou - starsi verzi z duvodu, ze novejsi mu nemusi jit
3. a dale s tim i souvisi ''zelena/cerna obrazovka'', coz je znak: ...momentalniho problemu jako je pretizeni PC, a nebo pomaly interent
- a potom je to obecna kombinace uvedenych problemu, ktera vesmes nema reseni v pripade, ze se jedna jen o problem u jednoho uzivatele, a tedy se nejedna o programovou zavadu spatneho nastaveni Skype/webky/PC (za predpokladu, ze to ''jednou jde a jednou nejde'', protoze je mozne i blokovat hovor/webku podle vyberu - ale pravdepodobne se jedne o free-volani a tyka se to jen jednoho ucastnika, jak uvadis)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tehdy jsem řešil stejný problém a poté jsem zjistil, že jsem při hovoru zapomněl povolit kamerku. Během hovoru je někde tlačítko "Povolit přenos obrazu" nebo něco podobného. Už si to přesně nepamatuju. Když na to tlačítko klikneš, tak tě ten druhý uvidí. Ale možná to není tvůj problém, nevím...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3826
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00
-
- 7
- 3478
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3209
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1672
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5671