Nejde mi stahovat hudba - poradí mi někdo? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nejde mi stahovat hudba - poradí mi někdo?

Příspěvekod peacoq » 01 pro 2009 18:29

''píše stránka je bezpečná, hned potom se mi otevře media player - přehrávání - já klepnu na přehrávání, zeptá se mě na možnosti - já zadám, že to chci uložit, uložím to do složky, hotovo''.
...pri stahovani bud A, stahuji/ukladam, a nebo B, otviram/prehravam, pises, ze ...se sam a hned otevre WMP.
Je mozne ze ukladas/otviras jen zrojovy kod, neco jako treba interentove radio: kliknes Poslouchat > vyskoci stahovaci okno prohlizece a v nem zadat Otevrit v (prehravac) ...a zacne hrat hudba.
Kdyz zadas Ulozit/stahnout ulozi se jen zdroj-cesta k tomuto souboru k radiu nebo treba k archivu radia, viz -paylist-, ktery se nasledne da otevrit a prehrat, ale neni to pisnicka jako soubor, jako stazena pisnicka (tak nejak by s eto dalo asi rict) (viz obrazek vlevo) .

Napis ten odkaz.
At uz je jasne coze ti to vlastne nejde a pravdepodobne ani jit nemuze, protoze mam jiz dojem, ze se ti jedna o nejaky archiv, ktery se otvira stylem jako se stahuje, a pri pokusu o ulozeni stahnes jen zdrojovy kod, tj. onu cestu k otevreni souboru v nejakem prehravaci.
Přílohy
online.jpg
Naposledy upravil(a) peacoq dne 01 pro 2009 19:00, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Carmen
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Carmen » 01 pro 2009 18:42

Jen to přehraji, tot' vše.
Na těch stránkách jsem už stahovala cca před rokem a šlo to.

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 01 pro 2009 18:48

Tak ja sledovani tematu vzdavam, porad pises -nikoli spatne a nebo zmatene- ale nekonretne.
Odkaz jsi nevlozila, aby se clovek ujistitl, ze nestahujes jen zdrojovy kod, a to, ze jsi neco pred rokem stahovala neznamena, ze to tak bude ''na veky'' - je to veci a usudku majitele serveru (treba nastavil ochranu, moznost stahovani jen pro registrovane, apod.) a nebo radia, ktere umoznuji sve archivy poslouchat jen online.
Moznosti je spousta a toto se jen mota dokola o pojmech, ktere nevyjasnis, ale vzdy pridas dalsi:
- prvne to neslo stahnou a vypalit, potom to stahnout slo, a pak zase ne, ze se to jako uklada, ale neulozi,... nenapises postup, nenapises ani co se to stahuje a tak podobne, nic co se te lide opakovane dotazuji, aby ti nejak pomohli.

Carmen
nováček
Stav:

Příspěvekod Carmen » 01 pro 2009 18:52

Jde to jen přehrávat, vypalovat ne.
Na těch webech jsem už stahovala s tímto PC cca před rokem a šlo to.
(Doufám, že mi tento vzkaz nezmizí - píšu to sem už po třetí.)

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 01 pro 2009 18:57

Takže když to stáhneš jde to přehrát ale vypálit ne ?
Když to zkusíš nakopírovat třeba na plochu tak to jde ?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Carmen
nováček
Stav:

Příspěvekod Carmen » 02 pro 2009 09:18

Přehrát mi to jde ale nevypálím to. Problém jsem už popsala, že se mi u té hudby když ji v media playeru seřadím do hudby pro zápis tak mi u té hudby kterou jsem uložila z webu vyskáčou červené křížky. Klepla jsem na ty křížky a dostala jsem informaci, že to nemám uložené v počítači. Ve složce u té hudby mám trojuhelníky, u hudby kterou jsem si do PC uložila z CD mám houslové klíče. V media playeru když tu hudbu chci přehrát tak mi to napíše, že se to musí k mediu připojit. Mám to tam jen v dočasné složce, jak už popsal rádce, nevím jak to zařídit aby se to tam ukádalo trvale tak abych to mohla vypalovat.

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 02 pro 2009 09:22

Tu adresu si už sem poslala ? Já jen abych ji nehledal zbytečně.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 02 pro 2009 09:54

Malá terminologická:
...té hudby kterou jsem uložila z webu ...

Hudbu jsi si z webu neuložila, pouze přehrála.

stahování - přenos souboru mezi dvěma místy. Na cílovém místě je možné stahovaný soubor buď otevřít - přehrát, nebo uložit. Pokud ho přehráváš, začne se skladba ukládat do dočasném souboru. Po uložení několika vteřin nebo desítek vteřin se skladba začne z tohoto dočasného souboru přehrávat a přehraná část je průběžně nahrazována další stahovanou částí, takže po skončení přehrávání je dočasný soubor zase prázdný. Dočasný soubor tak vlastně funguje jako vyrovnávací paměť, která umožňuje nepřerušované přehrávání i v případě, že z nějakého důvodu dojde k přerušení nebo zpomalení stahování.
Pokud je soubor určený pouze pro přehrávání, je vytvořen tak, že po kliknutí na odkaz ti to nenabízí možnost výběru Spustit / Uložit, ale automaticky se začne vyrábět dočasný soubor, ke kterému se připojí přehrávač a skladbu ti přehraje.
Představa distributorů je taková, že si skladbu přehraješ a pokud tě chytí, jdeš si koupit CD, na kterém ta skladba je.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Carmen
nováček
Stav:

Re: Nejde mi stahovat hudba - poradí mi někdo?  Vyřešeno

Příspěvekod Carmen » 08 pro 2009 10:24

Děkuji za radu, potřebovala jsem vyhledávače, stáhla jsem si Operu a už stahuji i vypaluji :D . Díky všem.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Umí někdo snížit výšku hlavního panelu ve Win 11?
    od Minapark » 26 srp 2025 12:10 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    4119
    od martin.100 Zobrazit poslední příspěvek
    09 zář 2025 17:08

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”