''píše stránka je bezpečná, hned potom se mi otevře media player - přehrávání - já klepnu na přehrávání, zeptá se mě na možnosti - já zadám, že to chci uložit, uložím to do složky, hotovo''.
...pri stahovani bud A, stahuji/ukladam, a nebo B, otviram/prehravam, pises, ze ...se sam a hned otevre WMP.
Je mozne ze ukladas/otviras jen zrojovy kod, neco jako treba interentove radio: kliknes Poslouchat > vyskoci stahovaci okno prohlizece a v nem zadat Otevrit v (prehravac) ...a zacne hrat hudba.
Kdyz zadas Ulozit/stahnout ulozi se jen zdroj-cesta k tomuto souboru k radiu nebo treba k archivu radia, viz -paylist-, ktery se nasledne da otevrit a prehrat, ale neni to pisnicka jako soubor, jako stazena pisnicka (tak nejak by s eto dalo asi rict) (viz obrazek vlevo) .
Napis ten odkaz.
At uz je jasne coze ti to vlastne nejde a pravdepodobne ani jit nemuze, protoze mam jiz dojem, ze se ti jedna o nejaky archiv, ktery se otvira stylem jako se stahuje, a pri pokusu o ulozeni stahnes jen zdrojovy kod, tj. onu cestu k otevreni souboru v nejakem prehravaci.
Nejde mi stahovat hudba - poradí mi někdo? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nejde mi stahovat hudba - poradí mi někdo?
Naposledy upravil(a) peacoq dne 01 pro 2009 19:00, celkem upraveno 1 x.
Jen to přehraji, tot' vše.
Na těch stránkách jsem už stahovala cca před rokem a šlo to.
Na těch stránkách jsem už stahovala cca před rokem a šlo to.
-
- Pohlaví:
Tak ja sledovani tematu vzdavam, porad pises -nikoli spatne a nebo zmatene- ale nekonretne.
Odkaz jsi nevlozila, aby se clovek ujistitl, ze nestahujes jen zdrojovy kod, a to, ze jsi neco pred rokem stahovala neznamena, ze to tak bude ''na veky'' - je to veci a usudku majitele serveru (treba nastavil ochranu, moznost stahovani jen pro registrovane, apod.) a nebo radia, ktere umoznuji sve archivy poslouchat jen online.
Moznosti je spousta a toto se jen mota dokola o pojmech, ktere nevyjasnis, ale vzdy pridas dalsi:
- prvne to neslo stahnou a vypalit, potom to stahnout slo, a pak zase ne, ze se to jako uklada, ale neulozi,... nenapises postup, nenapises ani co se to stahuje a tak podobne, nic co se te lide opakovane dotazuji, aby ti nejak pomohli.
Odkaz jsi nevlozila, aby se clovek ujistitl, ze nestahujes jen zdrojovy kod, a to, ze jsi neco pred rokem stahovala neznamena, ze to tak bude ''na veky'' - je to veci a usudku majitele serveru (treba nastavil ochranu, moznost stahovani jen pro registrovane, apod.) a nebo radia, ktere umoznuji sve archivy poslouchat jen online.
Moznosti je spousta a toto se jen mota dokola o pojmech, ktere nevyjasnis, ale vzdy pridas dalsi:
- prvne to neslo stahnou a vypalit, potom to stahnout slo, a pak zase ne, ze se to jako uklada, ale neulozi,... nenapises postup, nenapises ani co se to stahuje a tak podobne, nic co se te lide opakovane dotazuji, aby ti nejak pomohli.
Jde to jen přehrávat, vypalovat ne.
Na těch webech jsem už stahovala s tímto PC cca před rokem a šlo to.
(Doufám, že mi tento vzkaz nezmizí - píšu to sem už po třetí.)
Na těch webech jsem už stahovala s tímto PC cca před rokem a šlo to.
(Doufám, že mi tento vzkaz nezmizí - píšu to sem už po třetí.)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže když to stáhneš jde to přehrát ale vypálit ne ?
Když to zkusíš nakopírovat třeba na plochu tak to jde ?
Když to zkusíš nakopírovat třeba na plochu tak to jde ?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Přehrát mi to jde ale nevypálím to. Problém jsem už popsala, že se mi u té hudby když ji v media playeru seřadím do hudby pro zápis tak mi u té hudby kterou jsem uložila z webu vyskáčou červené křížky. Klepla jsem na ty křížky a dostala jsem informaci, že to nemám uložené v počítači. Ve složce u té hudby mám trojuhelníky, u hudby kterou jsem si do PC uložila z CD mám houslové klíče. V media playeru když tu hudbu chci přehrát tak mi to napíše, že se to musí k mediu připojit. Mám to tam jen v dočasné složce, jak už popsal rádce, nevím jak to zařídit aby se to tam ukádalo trvale tak abych to mohla vypalovat.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tu adresu si už sem poslala ? Já jen abych ji nehledal zbytečně.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Malá terminologická:
Hudbu jsi si z webu neuložila, pouze přehrála.
stahování - přenos souboru mezi dvěma místy. Na cílovém místě je možné stahovaný soubor buď otevřít - přehrát, nebo uložit. Pokud ho přehráváš, začne se skladba ukládat do dočasném souboru. Po uložení několika vteřin nebo desítek vteřin se skladba začne z tohoto dočasného souboru přehrávat a přehraná část je průběžně nahrazována další stahovanou částí, takže po skončení přehrávání je dočasný soubor zase prázdný. Dočasný soubor tak vlastně funguje jako vyrovnávací paměť, která umožňuje nepřerušované přehrávání i v případě, že z nějakého důvodu dojde k přerušení nebo zpomalení stahování.
Pokud je soubor určený pouze pro přehrávání, je vytvořen tak, že po kliknutí na odkaz ti to nenabízí možnost výběru Spustit / Uložit, ale automaticky se začne vyrábět dočasný soubor, ke kterému se připojí přehrávač a skladbu ti přehraje.
Představa distributorů je taková, že si skladbu přehraješ a pokud tě chytí, jdeš si koupit CD, na kterém ta skladba je.
...té hudby kterou jsem uložila z webu ...
Hudbu jsi si z webu neuložila, pouze přehrála.
stahování - přenos souboru mezi dvěma místy. Na cílovém místě je možné stahovaný soubor buď otevřít - přehrát, nebo uložit. Pokud ho přehráváš, začne se skladba ukládat do dočasném souboru. Po uložení několika vteřin nebo desítek vteřin se skladba začne z tohoto dočasného souboru přehrávat a přehraná část je průběžně nahrazována další stahovanou částí, takže po skončení přehrávání je dočasný soubor zase prázdný. Dočasný soubor tak vlastně funguje jako vyrovnávací paměť, která umožňuje nepřerušované přehrávání i v případě, že z nějakého důvodu dojde k přerušení nebo zpomalení stahování.
Pokud je soubor určený pouze pro přehrávání, je vytvořen tak, že po kliknutí na odkaz ti to nenabízí možnost výběru Spustit / Uložit, ale automaticky se začne vyrábět dočasný soubor, ke kterému se připojí přehrávač a skladbu ti přehraje.
Představa distributorů je taková, že si skladbu přehraješ a pokud tě chytí, jdeš si koupit CD, na kterém ta skladba je.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: Nejde mi stahovat hudba - poradí mi někdo? Vyřešeno
Děkuji za radu, potřebovala jsem vyhledávače, stáhla jsem si Operu a už stahuji i vypaluji
. Díky všem.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Umí někdo snížit výšku hlavního panelu ve Win 11?
od Minapark » 26 srp 2025 12:10 » v Windows 11, 10, 8... - 4
- 4119
-
od martin.100
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2025 17:08
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”